tiistai 14. toukokuuta 2013

Toukokuun Livboxlivbox.fi/

2000+500 -kilpailun viimeinen osallistumispäivä on huomenna. Vielä ehtii jos mielii. :)

5 kommenttia:

 1. tää ei liity aiheseen, mutta mun pakko mainita sinulle eräästä aivan ihanasta tuotteesta eli tästä: http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/product.aspx?pagetype=2&catalog=yasalescatalog&productid=2016681(yabasecatalog) itse nappasin tästä voiteesta testerin kauan sitten apteekissa käydessäni ja nyt 2min sitten kokeilin sitä ja sain totaalisen "vau" elämyksen! se oli niin ihana levittää ja teki ihon niiiiiin pehmeäksi! hipelöin ihoani tosi pitkään, sillä ihoni oli niin pehmeä! mun on pakko suositella sitä sinullekkin! (:

  VastaaPoista
 2. ^^ Just toi Vichyn voide on ihan parasta ♥ Mun äitillä on apteekki, niin sain tollasen samanlaisen muttakin pumppupullossa. (Ei voide heti mene pilalle vaikka käyttis ois jo menny... varsinkin kun ilmatiivis pakkaus.)

  Sitä riitti ihan pikku tippa koko kasvoille ja tuli heti tosi pehmeä ja kuulas iho vaikka mulla on kuiva iho erityisesti nenänpielistä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos suositteluista. :) Saattaa olla, että mulla oli juuri tuosta pari näytepussukkaa, jotka sain joskus apteekista. Olin ihan samaa mieltä, että tuntui tosi hyvältä. Jahka saisin muutaman kasvovoiteen / näytteen kulutettua loppuun niin laitan sen ostoslistalle. :)

  VastaaPoista
 4. Mihin aikoihin julkistat kilpailun voittajat?:)

  VastaaPoista
 5. Tiedätkö jotain hyvää ripsiliimaa joka on edullista ja jota saa ihan vaikka prismasta?

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...