maanantai 11. marraskuuta 2013

Lokakuun obsessiot 2013Wet n Wild, De-Vinely Chilled (Seppälä)
Clarins Crystal Balm, Crystal Violet
Revlon, Decadent (thebos.fi *)
W7, In the Pink (thebos.fi *)
Gina Tricot Beauty, Nude Touch (Gina Tricot)
Mariela Sarkima, Smoky Eyes -setti (Sokos)
Sedona Lace, 941 (sedonalace.com)
Ardell Double Up, 203 (ihanat), 204 (tosi kivat myös) madamemadeline.com
e.l.f. Eyebrow Treat & Tame (eyeslipsface.co.uk, jotkut suomalaiset apteekit, kuten Joensuun Uusi Apteekki (muistaakseni nimenomaan uusi))
W7 glitterliner, gold (thebos.fi  *)
Miyo Glamorous Eyes rajaus nro 03
IsaDora Sugar Crush kynsilakat: Diamond Crush, Gold Crush, Chameleon Crush, Sky Crush, Ocean Crush (Sky ja Ocean eivät ole tämän hetkisessä kokoelmassa enää mukana. Niitä voi olla vielä jäljellä, mutta kehotan kiirehtimään, jos kiinnostuit niistä sävyistä.) (Anttila, Sokos...)
L'Oreal, Le Flash Manicure (Anttila...)

Plääh:
Lumenen Natural Code puuteri

* merkityt ovat TradeTracker-linkkejä

4 kommenttia:

 1. miten ton äänen saa nopeutettua tossa videolla? :) ps. mitä muokkausohjelmaa käytät? :D ah rakastan sun videoita, oot niin pirtee muutenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommasin semmosen editointiohjelman kuin Corel Video Studio Pro. Sillä pystyy säätämään videon nopeutta miten haluaa.
   Voi kiiiiiitos! :) Olipa ihana kuulla! :)

   Poista
 2. Moikka! Olet ihan älyttömän kaunis! Olisiko mahdollista jos trkisit vielä meikkikokoelmavideon. Tai esittelisit videoilla kaikki huulipunasi, ripsivärisi jne. Se olisi ihanaa mutta ymmärrän jos et pysty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei.
   Kiitos ihan hirmuisesti! :)
   Jep. Päätin, että pitäähän mun tehdä meikkikokoelmavideo, kun on kuitenkin taas se aika vuodesta. :) Sen jälkeen yritän alkaa käydä yksityiskohtaisemmin läpi tuotesarjoja, koska niistä saa varmaan vähän enemmän irti kuin ihan vaan kokoelmasta, jossa en ehdi kovin paljoa käydä läpi yksittäisiä tuotteita.

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...