keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Luomivärien irroitus rasioistaan palettia varten
Z-paletteja täältä (affiliate-linkki)

11 kommenttia:

 1. Saidikohan vastaavan laisia paletteja suomesta;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan ole missään nähnyt tai kuullut, jos Z-paletteja tarkoitit. MAC-paletteja siis saa Helsingin keskustan Stockalta. :)

   Poista
 2. onks noi macin pannut halvempii ku noi toiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pannut?
   Joskin tod näk ei, sillä MAC ei ole ihan edullisin merkki.

   Poista
 3. Kiitti! Tää oli tosi hyvä postaus! Depottasin suht onnistuneesti mun kaikki MACit! :) Ilman opastusta ei olis kyllä tullut mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. :) Se on kyllä aika kivaa hommaa loppujen lopuksi. :D

   Poista
 4. Hei :)! Olen miettinyt näitä "baseja" (:D) ja ostin sinun inspiroimana Maybellinen Color Tattoon siinä On and on Bronzena :). Olen tykännyt siitä erittäin paljon ja ollut enemmän kuin tyytyväinen :). Suuri kiitos siis sinulle, kun siitä olet täällä kertonut :). Ongelmanani onkin matat luomivärit joita tykkään käyttää yksinään arkisin.
  Olenkin miettinyt hankkisinko NYXin basein (Skin Tonena pretty.fi:stä) vaiko M.A.C.:in Paint Potin Paintperlyn (joka on ymmärtääkseni matta?). Molemmat ovat suunnilleen saman hintaisia (eikö :D?) joten kumpaa sinä suosittelisit :)? Luotan suosituksiisi, koska siihen Color Tattooseenkin olen ollut niin tyytyväinen ;).
  - Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löpinöistäni on ollut hyötyä ja oot löytänyt hyvän tuotteen. :)

   MACMACMACMACMACMAC!!!!! :D
   SIvuhuomautus: NYX-tuotteiden hinnat Prettyssä jaksaa aina hämmästyttää minua, kun amerikkalaisissa nettikaupoissa se on edullinen merkki.
   Asiaan: MACiini luotan kuin kallioon, joten sitä suosittelen ja Painterly on yks mun luottotuotteista. Joskin kokeilen varmaan seuraavaksi sävyä Soft Ochre. Molemmat on siis mattasävyjä, mutta Painterly punapohjainen ja Soft Ochre keltainen. Keltainen varmaankin on vielä parempi itselleni, koska mulla on keltapohjainen iho. Ostin aikoinaan Painterlyn, koska mulla oli jo keltapohjainen primeri. Kannattaa kysyä myyjältä, kumpaa hän suosittelisi sinulle. :)

   Poista
 5. Ja tosiaan siis käyttäisin sitä arkena mattojen luomivärien alla :D. Tuo "yksinään" saattoi olla hämäävä :).
  - Jenni

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...