sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Meikki + vlog: niin suuria muutoksia (muutto, ero)

15 kommenttia:

 1. Ei mulla muuta kuin että oot ihana ja silmämeikistä tuli aika hitsin kiva <3. Ootellaan sua jo tänne Helsinkiin :). Näätäterapia aka lenkkeilyseura on aina myös käytössä jos sitä tarviit ikinä mihinkään ^____^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hyödynnän ehdottomasti näätäterapian, kun sinne pääsen, sillä onko mitään coolimpaa kuin kertoa käyvänsä näätäterapiassa. :D

   Poista
 2. Vau, lisää näitä "demonisia" meikkejä :) tsemppiä erosta toipumiseen, se vie aikaa, mutta elämä kantaa.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sulle! Erot voi olla vaikeita, vaikka ne olisikin yhteisestä päätöksestä tehty. Sulla on kuitenkin niin monia ihania juttuja tuloillaan, että varmasti ne antaa voimaa ja pitää hyvässä vireessä! :)

  VastaaPoista
 4. UPEA meikki! Ja voimia sinne- kuten Panda tuossa ylhäällä sanoikin, ootellaan sua tänne Helsinkiin ^^ Lenkkeily- ja shoppailuseura käytössä myös täältä suunnalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja sinäkin ihana <3 Kiva mieli tulla Helsinkiin kun siellä tarjolla kamuja joiden kanssa hengata. :)

   Poista
 5. Voimia sulle!koita jaksaa vaikka ero nyt tulikin ärsyttää tavallaan ku muutat sinne helsinkiin ku sit en varsinkaan voi koskaa tavata sua,asun nimittäin kurikassa,enkä ihmettele jos et ole koskaan kuullutkaan koko paikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä kuullut Kurikasta joskus. En tosin ole koskaan käynyt. Ei kannata ajatella niin ettei koskaan, koska Suomi on lopulta aika pieni maa. :)

   Poista
 6. en ole edes katsonut videota vielä mutta ette voi erota!!! täh? onko teillä joskus mennyt huonosti? alamäetkin kuuluvat suhteeseen. Itse olin jättämäisilläni/jätinkin mieheni 7 vuoden kohdalla, mutta nyt kiitän luojaani että päädyimme myrskyn jälkeen taas yhteen... nyt sitten 12. vuotta mennään.. voi ei voi ei voi ei, oon surullinen sun puolesta :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bloggaaja muuttaaa helsinkii ja mies asuu joensuussa joten vaihtoehtona on ollut sen takia ero

   Poista
 7. Olet aivan mahtava ihminen ja ihailen sua :3 tsemppii tulevaisuuteen <3

  VastaaPoista
 8. Jaksamisia sinne <3 kesällä viimeistään saa uutta energiaa, kun ilmat on ihania ja on tottunut olemaan itsenäisempi :) jännä meikki tässä videolla ja kuten sanoit, niin nyt onkin hyvä mahdollisuus tehdä kaikkia jänniä kokeiluja, joten anna palaa!

  VastaaPoista
 9. Lopputulos oli hieno, vaikka alussa näytti ihan pähkähullulta! :D Osaisinpa meikata noin... En osaa ollenkaan, joten en ole edes yrittänyt ainakaan 15 vuoteen ja minusta oli hämmentävää nähdä, miten montaa tuotetta käytit!!

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...