torstai 5. kesäkuuta 2014

Arvostelu: L'Oreal Nude Magique Blur Cream

Tämä on ollut "samperin samperi" -päivä. Sain selkävammani uusiutumaan kuntosalilla rehkiessä. Unohdin myös postata tämän päivän videon tänne, vaikka se on ollut Tubella nähtävillä jo viime yönä.
Vielä huomenna tulee uusi video, sitten alan viettää (möksä)viikonloppua. Ei mökötys vaan mökki. :) Maanantaina palailen jälleen videoineni.


3 kommenttia:

 1. Citymarketissa myytiin noita Blur Creameja ja muita Lorkun BB- yms. -voiteita noin hintaan 15 euroa eli kannattaa pitää silmällä muun muassa noita Plussa-tarjouksia. :) Kokeilin itse sitä kädelle siellä ja tykkäsin koostumuksesta. Silikoonisuus vain epäilytti, saa helposti mun ihon kukkimaan.

  VastaaPoista
 2. Mä käytän Garnierin vaaleanpunaisessa putkilossa olevaa primeria samoin kuin sinä tuota Lorkun versiota! Oletko kokeillut tuota Garnierin? Itse tykkään siitä ja ihastuin kyllä vähän Lorkkuunkin, kun sain lehden välissä siitä näytteen. Ehkä kuitenkin pitäydyn Garnierissa, kun se on vähän halvempaa ja mielestäni toimii lähes yhtä hyvin kuin Lorkku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kokeillut myös Garnieria. Päälle päinhän se vaikuttaa koostumukseltaan hyvin samanlaiselta Lorkun kanssa, mutta mun iholla yhtäläisyydet loppuikin siihen. Jostain syystä se Garnier kuivatti mun ihoa ihan huomattavasti ja taas en kokenut että se olisi tasoittanut yhtä tehokkaasti kuin L'Orealin. Ihmettelen tätä vähän itsekin, kun nämä tosiaan tuntuu niin kovin samankaltaisilta tuotteilta.

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...