torstai 26. kesäkuuta 2014

Haalinta - kesä 2014Bikbok: koruja

Emotion
Lumene vitamin c bright now bb voide
We Care Icon, magnetic lips perfect volume lip gloss, 2 natural pink

Kicks
L'Oreal, Confettis
Viva La Diva, Gold White Pearl
Viva La Diva, Nude
Bare Minerals huulikiiltosetti

8 kommenttia:

 1. Oi tuo white pearl! Mun pitää vissiin mennä kans hommaamaan tuo :)

  VastaaPoista
 2. miten meni se sedona lacen tilaus sulla?miten teit tulliselvityksen ym?ja saako sieltä jotain korvausanomusta (kuulemma jostain voi saada,kuulin joltain?)
  Ite oon tilaamassa sieltä ja nyt vähän sekottaa täätulliselvitys ym kun en oo ennen sellasta tehny.
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tilaus ei silloin tainnut jäädä tulliin. En usko, että sedona lace on niitä, jotka korvaisi niitä kuluja.
   Jos se jää tulliin, niin sieltä tulee ilmoitus ja onneksi netissä on nykyään tosi helppoa tehdä tulliselvitys. Käytännössä täytetään siitä tulleesta ilmoituksesta tai tilausvahvistuksesta infot sinne nettiin ja lopuksi maksetaan arvonlisävero. Muistaakseni oon maksanut sen nettipankista eli helppoa on sekin. Sitten se jatkaa matkaa luoksesi. :)

   Poista
 3. Hei saanko kysyä, millä värjäät hiuksesi. Olen itse hakemassa juuri tuollaista ruskean sävyä hiuksiini ja tässä kovasti pohdin, millä värillä sen saisi. Todella kauniin ruskea tuo sun tukkasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tää on vähän hankala yhtälö. Vuoden ajan värjäsin juurikasvuani joka kerta eri väripurkilla. Sitten kävin värjäyttämässä kampaajalla, joka teki juurista tummat ja laittoi vaaleata raitaa ja sävytteen muualle. Nyt viimeisimmäksi laitoin siihen itse lisää raitoja ja taas sävytteen päälle ettei ne jääny liian kellertäviksi. En ole nyt kotona, mutta kun palaan sinne ensi viikolla, niin voin tarkistaa sen sävytteeni värin sekä purnukan, jolla ajattelin hoidella juurikasvuni seuraavaksi.

   Poista
 4. Joo hei olisin todella kiitollinen, jos jaksaisit tarkistella noita sävyjä. Kiitos jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
 5. Kun kävin helsingissä niin katoin tuota white pearl luomiväriä,mutta en ostanut. Täytyy varmaan mennä ostaan se kicksistä♡:)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...