sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Beauty Blender: Ensivaikutelmia ja "käyttöohjeita"Saatavilla toistaiseksi: pretty.fi ja ihanathiukset.fi hintaan 19,90€

5 kommenttia:

 1. moikka!
  mistä olet naked palettisi ostanut ja satutko omistamaan naked basics palettia(urban decay)?jos omisat niin mistä olet ostanut ja tuliko tulleja?entä muut naked palettisi?

  oletko ikinä tilannut nettikaupasta nimeltään: FEEL UNIQUE?JOS OLET tuliko tulleja ja mitä muita postikuluja?paljonko postimaksut olivat?

  anteeksi että oletan sinun tehneen tämän kaiken mutta yritän välttyä jatko kysymyksiltä:D

  Olen kiinnostunut kosmetiikasta ja haluaisin myös ostaa ekan macin huulipunan.Asun kuitenkin kaukana näitstä suurkaupunkien macin pisteistä joten olettaisin että myös netistä saa tilattua.Voitko suositella jotain turvallista nettikauppaa josta saa macin huulipunia ilman tulleja , ainakin jos vain yhden ostaisi?:)
  kiitos tuhannesti jos vastaat,haluaisin pukinkonttiin vain tuollaisen saada,joten alkaa kiire tulemaan kun itse olen niin tietämätön;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen toistaiseksi ostanut kaikki Urban Decay tuotteeni beautybay.com:ista. Se sijaitsee Britanniassa, joten tulleja ei tule, eikä niillä ole postikulujakaan. Naked Basicsiä en omista, vain Nakedin, Naked 2:n ja Naked 3:n.

   Olen tilannut feeluniquelta. Omat tilaukseni eivät ole jääneet tulliin, mutta toisinaan niitä jää, jolloin joutuu maksamaan tilauksesta arvonlisäveron. Ilmeisesti feelunique tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta saada hyvityksen maksetuista veroista, mutta en tiedä prosessista sen tarkemmin, koska en ole itse sitä tehnyt. Heidän sivuillaan varmasti neuvotaan. Postikulut ovat sivuston mukaan 1,5 puntaa alle 10 punnan ostoksesta ja jos menee yli sen, niin ne ovat ilmaiset.

   En ole koskaan ostanut MAC-tuotteita netistä, joten en tiedä mistä niitä saa. Ne ovat kuitenkin kuulemani mukaan tulossa Stockmannin omaan verkkokauppaan myyntiin. :) En osaa sanoa milloin.

   Jos ostat kosmetiikkaa netistä, niin EU:ssa sijaitsevien nettikauppojen pakettien ei pitäisi jäädä tulliin. Jos kauppa on EU:n ulkopuolella, niin raja on noin 22 euroa, jolloin jos tuotteen + postikulujen hinta ylittää sen 22, niin periaatteessa silloin joutuu maksamaan tilauksesta arvonlisäveron. Ihan aina paketit ei jää tulliin, mutta en laskisi sen varaan. :)
   Postimaksut saa aina selville kunkin nettikaupan terms and conditions tai delivery osiosta. Usein postarit määräytyy joko painon mukaan, tilauksen arvon mukaan tai ne ovat ilmaiset.

   Poista
 2. okein kiitos paljon!!:)
  Juu ostin tuon paletin tnä sieltä ja sain alennuksen ja ilmaisen toimituksen.en tiedä miksi,mutta hyvä vaan:D
  hinnaksi jäi vähän reilu 23 e,mutta katsotaan nyt jääkö!

  VastaaPoista
 3. Oon kyllä aika samoilla linjoilla, on meikkisienellä hintaa! xD Tuolla summalla saa jo netistä ok siveltimen. En millään usko että käyttöikä voisi olla lähellekään samaa luokkaa. Toi töpöttely syö aikaa ja tekis minut hulluks joka aamu... Mutta joka meikkisieniä rakastaa, niin tuossapa vähän upgreidattu versio:) -HanSu

  VastaaPoista
 4. Samankaltaisen sienen saa hintaan 8.80€ Bangerheadsilta :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...