lauantai 1. marraskuuta 2014

Meikki raskaille luomilleMAC Painterly Paint Pot (Urban Decay Eye Primer Potion tai Too Faced Shadow Insurance esim. beautybay.com; Nars Smudge Proof Eyeshadow Base, esim. asos.com)
Too Faced, Cat Eyes (beautybay.com)
MAC, Brun (Helsingin keskustan ja Turun Stockmann, ja kohta myös stockmann.com)
Makeup Geek, Peach Smoothie (makeupgeek.com/store)
Art Deco musta, vedenkestävä rajauskynä *
MAC, Breath of Plum
Dior, Amber Diamond
Lumene Wild Rose Lip Liner 12 *
Max Factor kiilto, Pristine Nude *

*saatu blogin kautta


7 kommenttia:

 1. Kiitos kiitos kiitos paljon tästä!!! :)

  VastaaPoista
 2. Moi Annie! Mitä mieltä olet Coastal Scentsin siveltimistä? Ajattelin tilata pretty.fi:stä uusia siveltimiä ja siellä näyttäisi olevan aika edullisesti Coastal Scentsiä, mutta ovatko ihan hyvälaatuisia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne mun mielestä on oikein toimivia kapistuksia. Täältä voit katsoa yhdestä niiden setistä tekemäni arvostelun: https://www.youtube.com/watch?v=JlRpgUtGIwk

   Poista
 3. Pitäisikö vartalovoide laittaa ennen vai jälkeen vartalokuorinnan?

  VastaaPoista
 4. Pakko tulla kiittämään tästä tutosta. Kokeilin tätä viikko sitten ja sen jälkeen olenkin tehnyt lähes kaikki meikkini tätä videota soveltaen.
  Tämänkaltaisia varjostuksia aina ihailen ja yritän kopioida siinä onnistumatta. Tässä oli pari ratkaisevaa vinkkiä, joilla viimein sain tämän meikin onnistumaan. Ja miten monikäyttöinen tämä onkaan! Varioida voi loputtomiin!
  -Tiltu

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...