keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Projekti 10 pannuun

Tunnetaan paremmin nimellä Project 10 Pan. Ideana siinä on kuluttaa 10 tuotetta loppuun ennen kuin käydään ostamassa mitään uutta. Nimi tulee siitä, että useat kosmetiikkatuotteet puristetaan metallipannuun ja kun tuotetta käyttää tarpeeksi, pannu tulee ennen pitkää näkyviin.

Jään aina miettimään, että mitä jos projektin aikana loppuu jotain elintärkeää, niin kuin ripsiväri. Sitten alan harkita, että siinä tapauksessa voisin ehkä tehdä lisäsäännön, että jos jotain elintärkeää loppuu, niin saisin ostaa sen korvaavan tuotteen, mut sit se idea kyl menee vähän pipariks. Kuinka määritellään "elintärkeä"? Eihän ripsivärin loppumiseenkaan kuole, mutta apua, ois se kamalaa! Tällä hetkellä mulla on varastossa ehkä kolme ripsiväriä odottelemassa korkkaamista, joten ainakaan sillä kohdin ongelmaan ei varmaan törmätä. Riippuu tietty siitä, kuinka kauan multa kestää kuluttaa loppuun 10 tuotetta.

Projektin hyvänä puolena olisi se, että valitsisin tietty siihen tuotteita, jotka ovat henganneet laatikossa vaikka kuinka pitkään ja ovat ikään kuin jääneet hieman taka-alalle, kun "uuden nuken saanut pikku Maija on" (vanha lastenlaulu, jos ei sano mitään).

Toisaalta saman lantin kääntöpuoli olisi se, että kun haluaisin saada ne tuotteet suht nopeasti kulumaan päästäkseni taas shoppailemaan, joutuisin tietty käyttämään niitä. Päivästä toiseen ja kolmanteen ja neljänteen ja ehkä kuukausia, jos en valitse fiksusti. Olenko ehkä maininnut joskus, että kyllästyn nopeasti?
Kerran yritin tehdä tutoriaalia yhdestä tietystä meikistä, ja sit kamerasta loppu akku, ja seuraavalla kerralla loppu muistikortti kesken, ja seuraavalla kerralla tuli kesken kaiken kiire johonkin, ja sitten valotus oli huono jne. Lopulta olin lopen kyllästynyt näkemään sitä samaa naamaa joka päivä.

Ihmeekseni käytin viime kesänä samaa meikkiä käytännössä kuukauden putkeen joka kerta, kun nyt yleensä meikkiä laitoin. Se oli ihmeellistä aikaa se.

No mutta hyvä on. Kokeillaan tätä nyt ihan uteliaisuudesta. Sitä ennen pitää kumminkin käydä ostamassa uusi yövoide, koska tämän hetkisestä on jäljellä ehkä kahdeksi illaksi. (Vai lasketaankohan hoitotuotteita tähän... Ne kyllä tietty kuluis nopeammin loppuun :D) Ja sit mulla ois yks Kicksin kuponki lompakon pohjalla... Ja se meikkikin jonka sillä ostaisin on jo kummitellut mielessä edellisen Kicksin kupongin käytöstä lähtien. Mutta milloinkas mulla sitten ei kummittelis joku meikki mielenperukoilla. Kysessä on tällä kertaa MakeupStoren irtoluomiväri Fame -> Nätti neutraali, tosi Kim Kardashian mun mielestä.
Oon muuten nolosti koukussa siihen sarjaan tällä hetkellä. Katselin juuri Khloen kuvia ja siitä varmaan teen meikin tässä hetikohta, koska se oli niin supersmokey ja sexy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...