keskiviikko 10. elokuuta 2011

100 videota vuodessahttp://lazydynamitee.blogspot.com/

Säännöt:
1. Ole tilaaja YouTubella tai Lukija blogissa (mä sitten tarkistan, jota varten kannattaisi Youtube-kanavan asetukset olla sellaiset, että siellä kanavalla pääsee käymään, ettei sen vuoksi mee meikit ohi naaman)
2. Vastaa halusi mukaan joko
- Kuka sinä olet? tai
- Millainen meikkaaja olet?
kysymykseen, tai vastaa molempiin jos haluat. Yksi käyttäjänimi kuitenkin osallistuu vain kerran, vaikka kommentoisitkin miljoona kertaa.
3. Vastaa tämän videon/postauksen kommenttialueella.
4. Kilpailu päättyy 24.8. klo 22
5. Voittaja arvotaan.
Jos jäi epäselvää, niin kysyä saa.

22 kommenttia:

 1. täälä sua katselee punatukkainen 19-vuotias tyttönen, joka on seurannu sun youtube -kanavaa jo aika pitkän aikaa. tää rakastaa tanssimista, lukemista, ystäviään, perhettään ja meikkejä.

  käytän meikkiä lähes joka päivä, mutta arki meikki ei oo mikään kummoinen. juhlavammissa tilaisuuksissa uskaltaudun enemmän, mutta rohkeutta siihen tarvisin lisää. viimeisen vuoden aikana oon hurahtanu täysin meikkivideoihin ja oli ihana löytää suomenkielinen meikkikanava!

  kaikkien näiden videoiden ansiosta oon oppinut paljon uutta ja opetellu uusia juttuja. nykyään yksi lempipuuhista onkin meikkaaminen ihan omaksi huviksi. :)

  kiitos ylitte kivoista videoista ja toivottavasti niitä tulee paaaljon lisää!

  VastaaPoista
 2. Olen 15-vuotias tyttö ja olen pitkään seurannu erillaisia meikkivideoita ja sun videoita oon katsonu melkeenpä alusta asti! Tykkään rehellisistä ihmisistä ja aidoista jotka ei feikkaa olevansa jotain muuta mitä on.

  Meikkaan joka päivä kouluun kevyttä meikkiä koska mielestäni rajut meikit ei sovi peruskouluun...mutta vapaa ajalla viikonloppusin ja jonnekkin juhlatilaisuuksiin enemmän ja en oikeen osannu meikata kunnolla mutta opin näiden sun videoiden parissa:)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Täälä ihastelee ja kummastelee 22-vuotias nainen, joka keksi, ettei tarvitse edes ripsiväriä enää hankkimalla ripsipidennykset. Tavoitteeni oli tänä kesänä opetella meikkaamaan, erityisesti silmiä, mutta haaveeksi taisi jäädä, sillä 120paletti on edelleen korkkaamatta tuolla keittiönpöydällä. :3 Eeeehkä vielä joskus!

  VastaaPoista
 4. Heissan : ) Täällä kommentoi 14-vuotias tyttö, joka löysi videosi Demin kautta. Oon jo aika pitkään seuraillut videoitas, ja niistä on kyllä oppinu tosi paljon.
  Meikkailijana voisin kuvata itseäni sanalla laiska. Yleensä se menee niin, että mieluummin nukkuu hiukan pidempään, kuin tekee niin mahdottoman tarkkaa työtä aamulla meikkejä nassuun laittaessa. Mielestäni meikkaaminen on silti _ihanaa_, vaikka en siihen aina jaksa panostaa. Meikkikokoelma on tällä hetkellä kuitenkin aika pieni ja vaatimaton, koska yläkoululaisella ei oikein varaa ole, jos ei sitten jostain saa jatkuvasti rahaa.
  Toivoisin kuitenkin, että jonain päivänä, kun ei tarvitse herätä niin aikaisin ( :D ), voisin meikata säännöllisemmin sekä huolellisemmin, ja nauttia siitä tunteesta, kun kerrankin näyttää ihmiseltä, eikä pelkästään väsyneeltä/nuutuneelta/miljoona muuta adjektiivia jotka kuvaavat sinun epätäydellisyyttäsi : )Mut olen jo päättänyt, että vielä jossain vaiheessa hankin oman 88-paletin , ja katsotaan sitten alkaako innostaa meikkaaminen : D

  VastaaPoista
 5. Moi! Täällä kirjoittelee 23-vuotias kosmetiikkahamsteri, joka tykkää tuotearvosteluvideoista. Jostain kummasta syystä tykkään erityisesti, kun katselen arvosteluja tuotteista, jotka jo omistan. Ostelen lähinnä edullista, mutta laadukasta kosmetiikkaa.

  Meikkaajana tykkään luonnollisesta tyylistä. Luomiväriksi päätyy usein jokin neutraali sävy, ja huuliin kiiltoa. Huulikiillot ovat yksi heikkous luomivärien ohella. Myös ainainen täydellisen meikkipohjan metsästys on käynnissä. Uusia meikkejä on hauska katsella ja kokeilla :)

  VastaaPoista
 6. moikka! täällä on 12-vuotias tyttö, joka on avullasi hurahtanut täysin meikkeihin! en meikkaa päivittäin, tai juuri ollenkaan, mutta omistan itseni mielestä aika paljon meikkejä, joihin kuuluu monia eri luomivärejä, ripsivärejä, huulikiiltoja, huulipunia.. kaikkea tälläistä. olen pitkään etsinyt joitain hyviä siveltimiä, mutta nämä h&m siveltimet ovat mielestäni niin kovia, että eihän niillä mitään puuteria voi naamaan laittaa! haluaisin opiskella maskeeraajaksi, ja siksi meikkailen jo nyt, koska se on intohimoni.

  haluaisin voittaa palkinnostasi vain siveltimet, joten voisit vaikka laittaa palkinnon kahteen osaan? ( :

  VastaaPoista
 7. Täällä on iloinen, aavistuksen ujo 20-vuotias tyttönen joka rakastaa elämää ja eläimiä. Koulut on kohta alkamassa ja olen syönyt kynteni ja seuraavaksi nakerran varmaan sormeni koska jännittää niin kovasti. Lisäksi olen muuttamassa pois kotoa, ja tässä on muutaman kuukauden aikana sopeuduttava monenlaisiin muutoksiin :)

  VastaaPoista
 8. Moikka! Olen 19-vuotias tyttö, joka on juuri lähdössä opiskelemaan (eli köyhäily alkakoon...). Tykkään kaikesta kosmetiikasta ja meikkaamisesta, vaikkakaan en oikein jaksa arkena panostaa meikkaamiseen niin hirveästi. Aamuisin on niin kiire aikataulu. ;D Suosin meikkipohjassa mineraalimeikkejä, mutta muuten käytän normimeikkejä. Olen muuten tässä vähän aikaa sitten yllättäen innostunut huulipunista! Niillä on helppo saada huoliteltu ilme aikaan. :)
  Minä kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät koskaan ikimaailmassa menisi nukkumaan meikit naamassa (ja minua ärsyttää aina hirveesti pestä rajauksia pois, vaikka tykkäänkin kovasti rajata silmäni). Minulla on pieniä iho-ongelmia, niin pitää olla tarkkana näissä jutuissa. Tosin olen nyt onneksi alkanut pikkuhiljaa saamaan näppyläni kuriin. :D

  Kiitos kivasta blogista ja hyödyllisistä videoista! :D

  VastaaPoista
 9. Olen hiljattain täysi-ikäistynyt tyttö ja aloitin tänään lukion viimeisen vuoden. Kirjoituksiin pitäisi lukea tälläkin hetkellä, mutta on hauskempaakin tekemistä! : D Ennen en kovinkaan pitänyt meikkaamisesta koska en osannut ja en ollut kovin tietoinen esimerkiksi siveltimien käytöstä. Kunnes viime talvena etsin netistä vinkkejä vanhojentanssi meikkiin ja satuin löytämään sinun meikkivideoitasi netistä. Laitoinkin sinulle silloin kommenttia ja pyysin auttamaan minua meikin tekoon ja sinä ihana autoit minua : ) Videosta lähti hurrja sivellinten ja luomivärien etsintä rumba meidän pienessä kaupungissamme ja samalla hurahdin meikkeihin ja meikkaamiseen. Sen jälkeen olenkin harjoitellut erilaisia meikkijuttuja itsekseen ja välillä sinun videoistasi malliaottaen. Nykyisin tykkään meikata ja onkin huippua käydä kaikissa juhlissa kun saa laittaa vähän tummempaa ja erikoisempaa meikkiä! : )

  VastaaPoista
 10. Kiitos kiitoksista, vaikka olet kyllä kehusi ansainnut. :)

  Olen pian 28-vuotias vastikään Ruotsiin muuttanut arkkitehti (ikään kuin ammatti kertoisi ihmisestä kaiken olennaisen :D). Tykkään vanhasta rockista ja bluesista ja pyristelen eroon sokeririippuvuudesta.

  Haluaisin kuvitella olevani seikkailun- ja kokeilunhaluinen meikkaaja, mutta viime aikoina olen ollut vain tylsä. Yritän kuitenkin kovasti skarpata. Jos olen päivän aikana poistumassa asunnosta, meikkaan aina, ainakin vähän. Meikkivoide ja poskipuna ovat must. Huonoina aamuina glitter pelastaa. :)

  VastaaPoista
 11. Moikka,
  kiitoksia itsellesi ihanista videoista, niistä on ollut paljon iloa ja hyötyä. Varsinkin häivyttäminen on avautunut paljon niiden ansiosta! Ja kiitos kun toteutit minun toiveeni :) (silmälasimeikki)!

  Olen 28-vuotias duunari, tykkään elellä aika rauhallisesti ja vietän paljon aikaa kotona. Innostun tosi helposti mitä erilaisimmista asioista (tän hetken ykköskiinnostuksenkohteita ovat esim. kosmetiikka, hajuvedet, historia - tarkemmin sanottuna toinen maailmansota, kosmetiikan historia, antiikin historia-, naisten oikeudet ja feminismi, yhteiskunnalliset asiat).
  Meikkaan joka päivä, koska se on niin kivaa ja sitä kautta pääsee käyttämään luovuutta arkisesti ja pienessä mittakaavassa. "Maalaan naaman paikalleen" ehdottomasti ainakin kulmakynällä, värillisellä meikinpohjustajalla ja peitevoiteella sekä ripsivärillä, usein myös muulla silmämeikillä ja poskipunalla. Tykkään eniten kylmistä sävyistä, mutta kokeilen mielelläni kaikenlaista.

  VastaaPoista
 12. Olen 16-vuotias tyttö. Ennen meikkasin paljonkin, kun jouduin peittämään näppyläistä ihoani. Nyt ihoni on paremmassa kunnossa niin käytän vähän meikkivoidetta, kulmakynyää, aurinkopuuteria, ripsiväriä ja hiukan korostustuotteita. Eli aika perusseittiä.

  VastaaPoista
 13. Olen 16-vuotias opiskelija, joka tykkää lukea ja katsella videoita, joissa kerrotaan meikkaamisesta ja yleensä kasvojen kunnossa pidosta.
  Itse meikkaan about joka päivä ihan perusmeikin: vähän meikkivoidetta, peiteaina, puuteri, ripsari ja kulmat. Sitten joskus saatan laittaa rajaukset. Mutta taas silloin kun olen vain kotona meikkiä ei ole yhtään naamassa.

  VastaaPoista
 14. Täällä videoitasi innokkaana katselee 13-vuotias tyttö. Harrastan laskettelua,blogin pitämistä(www.muoti-blogi.blogspot.com blogissani on arvonta meneillään) ja aloitan street dancen.
  meikkaan joka päivä kouluun,mutta viikonloput yritän olla meikkaamatta,ettei ihooni tulisi lisää finnjä/muita näppylöitä,no okei finnit ei ehkä tule meikkaamisesta mutta näppylöitä joskus sitäkin enemmän ainakin itselleni,koska ihoni reagoi joskus mm.meikkivoiteen käytöön.
  Eli yritän olla meikkaamatta viikoloppusin ja kesäsin tai no kesäloman aikanakaan en yleensä meikkaa joskus saatan mutta jotain todella kevyttä,mutta uin kesällä melkeinpä koko ajan joten meikin laitto on turhaa tuolloin.
  Kouluun siis meikkaan joka päivä en lähtisi ainakaan nyt yläasteella koskaan ilman meikkiä kouluun. Mutta siis arkipäivä meikkaamisissa mukanani ovat mm.meikkivoide,ripsari,joskus jotain vaaleata luomiväri,joskus huulikiiltoa ja todella harvoin poskipunaa hitusen + käytän aina välillä gosh:in eye laineria (nestemäistä, mustaa)

  Kiitän vielä lopuksi todella hyvästä blogista jonka avulla olen kokeillut kaiken laisia meikki kokemuksia todella selvien ohjeidesi avulla ja hyviä niistä on tullut :)
  Joten kiitos blogista !! :))

  VastaaPoista
 15. mooi:) ihan pakko osallistua tähän arvontaan kun on noin upeet palkinnot! olen siis 16-vuotias vaaleatukkainen sekä vihreä silmäinen ensimmäisen vuoden kosmetologi-opiskelija(= kiinnostukseni viime vuosina kosmetiikkaan ja ihonhoitoon on herännyt huomattavasti vaikka olenkin aina ollut hyvin tyttömäinen ja sanonut jo monia vuosia sitten haluavani olla isona kosmetologi.

  mitä meikkaamiseen tulee niin rakastan luomivärejä ja sitä mitä ne saavat silmille aikaan.tällä hetkellä käytössäni onkin CS 88 original palette:)usein kuitenkin kiireessä ja arkena tulee meikattua kevyemmin, mutta aina kun ehdin niin panostan kyllä silmiini koko meikistäni eniten. meikkejä minulla on jo melko paljon.kotona ollessani olen toisin kokonaan ilman minkäänlaista ehostusta:) olen erittäin innostunut kokeilemaan kaikkea uutta ja monia erilaisia tyylejä ja siksi joskus meneekin yömyöhään pelkkien youtuben meikkivideoiden parissa :D koukuttavia kenties..? mutta joka tapauksessa sun kanava on ehdottomasti yksi parhaista!

  VastaaPoista
 16. No niin, ryhdyinpä youtube-tilaajaksi, tavallaan yritän vain muistaa tsekata lempiblogit ja -kanavat itse mutta tää on varmasti kätevämpää :)

  Olen 21-vuotias naisihminen.. Kosmetiikkaan hurahdin lukiossa, tarkalleen ottaen vanhojen tanssien myötä ja siitä lähtien olenkin ollut kauhea meikki-intoilija. Meikkaajana olen hyvin vaihteleva, mutta jos jokin yksi piirre pitäisi löytää joka pätee kaikkeen meikkaamiseeni on pyrkimys täydellisyyteen :D Se ei tarkoita sitä, että joka jutun pitäisi olla prikulleen siististi ja oppikirjojen mukaan vaan sitä, että kaiken on oltava niinkuin minä haluan :D Tällä hetkellä olen obsessoitunut juuri tietynsävyisten huulipunien metsästykseen.. Muuten meikkaajana suosin melko vahvoja otteita. Erityisesti pidän suttuisesta rock-tyylistä ja näyttävistä silmämeikeistä. Tosin nyt olen yllättänyt itseni ja alkanut viihtyä myös "ehostuksessa", aika näyttää minkälainen söpöilijämeikkaaja minustakin kuoriutuu kunhan saan oman Nakuni :D

  Tässäpä vastausta kerrakseen, vähän liikaakin :P Kiitos paljon blogista ja kanavasta, en ole seurannut kauaa mutta tulen kyllä seuraamaan jatkossa innolla!! Ja ihanaa syksyä :)

  -Anzec1

  VastaaPoista
 17. (Toivon todella, ettei tämä tule kolmatta kertaa... Kommenttikenttä kettuilee.)

  Saatat ehkä tuntea miut internetin ulkopuolellakin, joten en tuhlaa aikaa siihen. :D

  Meikkaajana olen kausittainen. Joskus menee kuukausia hyvin vähällä, joskus taas jaksoin sutia joka aamu meikkivoiteet yms. naamaan. Haluaisin kokeilla ja hankkia kaikkea kivaa sälää, että inspiraation iskiessä olisi jotain muutakin kuin beigeä luomiväriä, mutta sitten en ikinä raaski ostaa, kun mitä ne ihmisetkin ajattelisivat, jos erottuisin joukosta... :P Mutta oot kiva ja ihku, ja onnea satasten paukkumisesta!

  VastaaPoista
 18. Heipsan!
  Täällä yksi seniori 30+. Tai ainakin lukuina, henk.koht. olen sitä mieltä, että ikä on vain mielentila. =) En muista miten löysin blogiisi, jotenkin vain ajauduin tänne ja ihastuin ja tykästyin. Kiitos kivasta blogista siis!!

  Olen meikannut 13-vuotiaasta saakka joskaan en ole koskaan ollut sitä tyyppiä joka meikkaa päivittäin. Opiskeluaikoina nukuin mieluiten aamuisin meikkaamisen sijaan. Kuitenkin kaikenlaisiin pippaloihin ja kissanristiäisiin valmistauduin erittäin huolella ja meikkejä säästelemättä.

  Nykyään ehostan kevyesti jos olen lähdössä kotinurkista pois ja edelleen, kun lähden rimpsalle niin tykkään meikata vimpan päälle. Jos on kotipäivä niin en meikkaa lainkaan.

  Rakastan meikkien ym. hamstraamista siitäkin huolimatta, että meikkaan kunnolla ehkä kerran viikossa ja muutoin pärjään sillä kevyellä meikillä, joka aika usein on sellainen "no make up"-meikki.

  VastaaPoista
 19. Oi voi jee kivaa että löysin sun blogiin! Vaikutat aivan mahtavalta tyypiltä ja oot tosi kaunis!

  Mä oon Jetta ja en taas osaa meikata. En tunne mun oloa hyväksi meikkivoiteen ja puuterikerroksen alla ja yritän pärjätä mahdollisimman usein ilman. Joskus mulle oli tosi tärkeetä ehostautua, eikä tullu kuuloonkaan meikittä kauppaan lähteminen. Nyt oon oleillu naturelnassuna ilmeisesti liikaa, sillä meikkaamisesta ei tuu mitään. Oon kuitenki pyrkiny käyttämään edes ripsiväriä, ettei vastaantulevat ihmiset pökertyis. Ehkä kun koulu taas alkaa saan aikaseks tarttua silmänrajauskynään ja luomiväreihin - nyt ei viiden aikaan aamulla tuu siitä ripsiväristäkään mitään muuta kun musta läntti nenään. Onneks töissä ihmiset on jo tottunu mun ripsettömyyteen ja alastomaan naamaan. Pakko myöntää, että olis kiva näyttää kauniilta (meikata)!

  VastaaPoista
 20. Täällä olisi yksi 24-vuotias toivoton pakkeloija, vaikka menneisyydessä on tullut meikkaaja-maskeeraajaksi opiskeltuakin.

  Käytän harvoin värikkäitä sävyjä, useimmiten tulee tartuttua siihen tuttuun ja turvalliseen ruskeaan ja valkoiseen. Juhliessa tulee joukkoon sutaistua runsaasti myös mustaa, mutta toivon, että jatkossa uskaltaisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tarttua myös räväkämpiin väreihin. =)

  VastaaPoista
 21. Olen 8.luokkaa käyvä tyttö joka pitää kaikesta meikkeihin ja kynsilakkoihin ym. liittyvästä.

  Käytän meikkiä miltein 5 kertaa viikossa, riippuen onko erikois tapahtumia.
  Perus meikkeihini kuuluu mm. Ripsari , vaalea luomiväri ja huulikiilto.

  :)

  VastaaPoista
 22. Täällä sun videoitas kattelee (melkein)14-vuotias vaaleatukkainen tyttö etelä-suomesta. Diggailen kaikkee kosmetiikkaa ja kynsilakkoja :) (blogini osote jos haluut käydä tsekkaas: http://rakkaudellakynsiin.blogspot.com/search?updated-max=2011-08-07T12%3A07%3A00-07%3A00&max-results=7)
  Löysin sun blogis joku aika sitte ja oon katellu varmaan kaikki sun videot jo ::D Tykkään sun puhetyylistä ku höpötät sillee söpösti ja eksyt vällillä aiheesta :)

  Mun arkimeikkiin kuuluu (pohjustaja, meikkivoide, peitevoide,nude luomiväri,musta rajauskynä(ylös), nude rajauskynä(alas sisärajaukseen), ruskee luomiväri(alas ripsirajaan), ripsari,aurinkopuuteri(+joskus poskipuna). Ja päivän mittaan lisäilen puuteria.
  Toi saattaa kuulostaa paljolta mut ei oikeesti oo. Ton siis teen kouluun, esim. viikonloppuisin jos oon pelkästää kotona en käytä meikkiä. Ainakin pohjan laitan yleensä ku lähen johonki, sen verran ikävännäkösiä noi mun aknearvet.

  Siinä pieni sepustus :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...