keskiviikko 10. elokuuta 2011

6 kommenttia:

 1. Mullakin on toi maybellinin voidemainen poskipuna ja sama sävykin vielä;DD Se on musta ihan kiva, siinä on ilmeisesti vähän jotain glitteriäkin.. Mutta tossa kun katoin noita sun videoita niin huomasin ton ihanan glitteri tornin, mistä löytyis samallainen tai mitä glittereitä suosittelisit?

  VastaaPoista
 2. Uusi lukijasi täällä ilmoittautuu!
  Onko sulla tässä postauksessa tuota ostamaasi poskipunaa? Tosi kauniin värinen! Tekee mieli lähteä ostoksille =)

  VastaaPoista
 3. miekin omaan ton garnierin tummien silmänalusien jutska-roll-onin :) loisto ostos! Joka aamu laitan ennen pohjustusta ja wow! tummat simmunaluset ja turvotus poissa ja kasvot vaan hehkuu! ja putkilo kestää KAUAN! (lue: KAUAN!)

  VastaaPoista
 4. Kiiuli: Toi glittertorni on harvinaisen epäkimalteleva loppujen lopuksi, eli Claire'sin glittereitä en voi suositella, vaikka niihin jostain käsiksi pääsisikin. Eniten olen itse tykännyt Make Up Storen glittereistä sekä ccuk glitterlinereista (esim. Tokmannilta). Lisäks nettikaupoissa törmäilee glittereihin tasaisin väliajoin, mutta kun en ole koskaan tilannut, niin en muista missä olen niitä nähnyt.

  Misty: Mä pistin kyllä sitä, mutta se ei oikein erottunut mun ihosta, joten laitoin jotain siihen päälle. Nyt just en muista mitä, mutta oon tehnyt tästä meikistä tuton, joten kun oon omalla koneella niin voin kaivaa tiedoston esiin ja tarkistaa mitä naamalle meni :)

  Anonyymi: Hehe. Eli uutta ei tarvi ostaa ihan heti. Loistoa!

  VastaaPoista
 5. Jos viitsit, niin olisi kiva =)
  Ostin nyt myös elämäni ekaa kertaa saman Maybellinen ripsarin kuin sinä ja kolmen käyttökerran jälkeen olen todella tyytyväinen! Markettiripsarikin siis voi olla hyvä. Kiva, ettei tarvitse aina ostaa enää Lancomea. Luin muuten jostain, ettei olisi terveellistä käyttää vedenkestävää ripsaria. What? Pitääkö se paikkaansa? Mulla on ollut iät ja ajat vain vedenkestäviä.

  VastaaPoista
 6. Kiva, että se ripsari toimii muillakin, etten turhaan susoittele :) En oo itse koskaan kuullut tota väitettä vedenkestävästä ripsarista, enkä aio sitä ilman vedenkestäviä tieteellisiä todisteita uskoa, koska olen täysin riippuvainen vedenkestävästä ripsarista. :D
  Poskillani oli tosiaan alla tuota Maybellinen voidemaista punaa, siinä päällä kiinnittämiseen hitusen tavan puuteria, ja kokonaisuus oli viimeistelty ihan vaan Natural Coden aurinkopuuterilla.

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...