sunnuntai 7. elokuuta 2011

Naamakirjahttps://www.facebook.com/pages/Annie/199338663410536Ja koska tämä soi nyt päässäni, niin jaanpa hauskan kanssanne:

6 kommenttia:

 1. Yleensä bloggarit tekee fb "fani" sivun blogillensa eikä itselleen.. Heh.
  Ite ainakin "fanitan" blogiasi, en sinua, ei nyt millään pahalla. Ja tuo "julkisuuden henkilö" menee ehkä vähän yli...

  VastaaPoista
 2. Kylläpä aiheutit mulle pureskeltavaa aamukahvin kanssa.
  Harmi jos siitä tulee semmoinen tunne, että mulla ois joku fanisivu, koska kuten videossakin sanoin, ajatuskin on awkward - kiusallinen ja outo.
  En vain halunnut olla Kosmetiikkaobsessio vaan halusin olla minä, jos kirjoitan statuspäivityksiä.
  Julkisuuden henkilö oli vaihtoehdoista paras (actor/director, artist, athlete, author, business person, chef, coach, comedian, dancer, doctor, editor, entertainer...). Ei ollut vaihtoehtoa bloggaaja, mutta kun nyt luin listaa uudelleen, niin ehkä vaihdan sittenkin itseni monarkiksi.

  Bottom line: itse en pidä sitä fanitussivuna, vaan enemmän tavallisena Facebook-sivuna, jonka kautta voin kommunikoida omana itsenäni.

  VastaaPoista
 3. Hyviä videoita, kiitos blogista! Ootko ajatellut, että listaisit videon alle ne meikit, joita olet käytellyt? Tulee niin paljon hyviä tuotevinkkejä :)

  VastaaPoista
 4. Haa! Hieman noloa, mutta pakko tulla "tunnustamaan", että taidettiin olla viime tiistaina samoissa läksiäisissä. :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Usein listaankin. Yritän päästä tulevaisuudessa sataprosenttisuuteen tässä asiassa.

  Nunnukae: Heh :) Paikalla oli muistaakseni kaksi naista, joita en tuntenut ennalta, joten mä melkein arvaan kuka sä oot. Harmi ettei tullut pölistyä siinä vaikka puutereista, kun poikaystäväni kuitenkin jätti mut niin kirkkaasti kaverinsa kanssa keskustelun ulkopuolelle kun ne kävi läpi Magic-korttiominaisuuksia. Oisi voinut nokittaa niitä meikkikeskustelulla. :)

  VastaaPoista
 6. Kuulinkin, että siellä pöyvän toisessa päässä oli "hieman" erit keskustelunaiheet, harmitti jälkeenpäin etten sitten uskaltanu avata suutani. :) Mää olin se musta möykky siellä nurkassa. :D

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...