perjantai 12. huhtikuuta 2013

Livbox huhtikuu
Livboxin woi nyt tilata myös aina kuukaudeksi kerrallaan.
https://www.livbox.fi/

Pikainen blogaus reissaamisen wälissä. Lisää pikapäiwityksiä sitten Facebookissa. :)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla sun ääntä pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
 2. nyt on pakko kommentoida ensimmäistä kertaa. Blogisi on todella hyvä (niin hyvä että katson nauhoituksiasi blogisi aloituksesta asti aina iltaisin television sijaan :D ) ja huumorisi hersyvää. Ihan kysyttävääkin olisi: mitä silmänpohjustustuotetta käytät nykyisin (siis alaluomelle estämään meikkivoiteen karkailun juonteisiin)?

  Täti27v.

  VastaaPoista
 3. Hihi ihana Hani :D (hmm muistinkohan nimen ees oikein...)

  Mä en taas tykännyt tuosta ripsiväristä enkä myöskään yhden kokeilukerran perusteella luomiväristäkään, jonka sävymaailma tosin oli aika eri kuin mitä olen käyttänyt.

  VastaaPoista
 4. http://www.jeans.fi/luomivaripaletti-shimmermatta-p-12661.html
  tilasin tollasen, mutta tiedäks onks toi hyvä?

  VastaaPoista
 5. Aw oot vaan niin järjettömän kaunis ja meikkaat todella upeasti ja lisäksi olet todella hauska :D aina saa välillä nauraa kun katselee videoitasi, ei siis millään pahalla vaan hyvällä tavalla hauska tarkoitan :P

  t. se meikkipoika:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi 1: aw :)

  Täti (?! ollaan saman ikäsiä ja vaikka mäkin olen täti, niin ei tässä iässä vielä aleta täditellä itseä hei :D) 27v: Voi kiitos! :) Nykyään en ole käyttänyt siellä mitään. Mä käytin sitä Goshin eye primeria, koska mua häiritsi nähdä ne alusjuonteet siellä niin selvästi, mutta nyt mulla on parempi silmänympärysvoide (louis widmer apteekista) ja ne juonteet on joko pienempiä tai oon tottunut niihin. Juonteiden pohjalle valumisen estona toimii paremmin pieni kerros puuteria.

  mjai: ihan oikein meni :)

  Anonyymi 2: tuota palettia mulla ei ole koskaan ollut, joten varmasti en tiedä. Vastaavan tyyppisten palettien perusteella uskoisin kuitenkin, että laatu on joko ihan hyvää tai loistavaa.

  Moi meikkipoika!
  Oi oot ihana. Kiitoksia!! :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...