lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pikakampauksia shoppailun lomassa

Oltiin shoppailemassa wif mah posse. Saan sanoo niin, koska tää on mun blogi. Oikeestihan siis ollaan tasavertaisia ystävyyssuhdekumppaneita, eikä ne oo mikään "mun posse" vaan on korkeintaan "meidän posse".
Sattuipa sopivasti niin, että Anttilassa TreSemmén edustaja Larissa Harjula teki pikakampauksia. (Hänelläkin on kuulemma blogi, mutta tyhmä kun oon [ja hajamielinen, meinasin mm. jättää ostokseni kauppaan] niin en kysynyt osoitetta.) Meillä oli tosi kiva ja rento hetki kammattavina ja saimme tuotevinkkejä tukan hoitoon sekä kampauksiin. Itse ostin uudesta keratiinia sisältävästä tuotesarjasta lämpösuojasuihkeen ja hiusöljyä. 


Minulle yksi kalanruotoletti kiitos.
Sellaista ei kuulemma ole ihan helppoa tehdä sivulle, mutta minun nähdäkseni se onnistui tosi kivasti.

Jonna koki nutturat itselleen haasteellisiksi, joten tilaukseen pistettiin semmonen.
 Muhkea nuttura.

Avec les twisties.
Minä vallan hämmästyin, kun  näin tuon nutturan koon, sillä alunperin ponnarille ei kuitenkaan päätynyt ihan hurjasti työstettävää. Jonna myös ihmetteli, että niskatukkakin pysyi kampauksessa mukana, sillä noin korkeaan ponnariin se on tuntunut olevan liian lyhyt.

Piialle giggaraa, sillä niitä on vaikea saada itse pysymään. Minä ja Piia kärsimme suunnilleen samasta ongelmasta, joskin minun hiukseni ovat niin blondatut ja käristetyt, että nykyään kiharat pysyy mullakin jossain määrin kiitettävästi. Jonna puolestaan ei saa omaansa pysymään suorana. Tasan ei mee kiharat eikä nallekarkit.

Nätit kikkurat tuli ja paikallaan olivat ainakin vielä, kun noin tunti sitten halasimme ja läksimme eri suuntiin.


Lol. Minä ehkä pelkään, että Piian laukku viedään, jos en pidä siitä kiinni. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...