maanantai 22. huhtikuuta 2013

Meikki + vlog feat. Max Factor Face Finity meikkivoide & Paese luomivärithttp://www.youtube.com/user/nguerriero19

Paesen luomiväri LivBoxista.

3 kommenttia:

 1. Kun juttelit Helsingistä ja MAC:sta ja sitten totesit, että et tiedä Tampereesta oikein mitään... Ei ole MAC:ia, mutta kosmetiikan saralta tuli mieleeni, että Koskikeskuksesta löytyy Kicks, Hämeenkadun puolen välin hujakoilta Yves Rocherin myymälä - tosin se taitaa löytyä teiltäkin päin.

  Ja sitten ainakin aiemmin Inglotia oli myynnissä Hämeen Kosmetologikoulun myymälässä, Kauneuskeskus Meicos:issa, se on Sokosta vastapäätä, mutta seuraava kortteli. En ole siellä vähään aikaan käynyt, joten en tietty voi mennä vannomaan, että vieläkin on, mutta soittamalla myymälään se selviää. Se ei siis ole Inglotin myymälä, joten sitä ei ole koskaan löytynyt Inglotin sivuilta.

  VastaaPoista
 2. sori tää ei liity yhtään asiaan mutta Maano käski kysyä sulta jos sä tietäisit että: minkälaisia on coastal centsin siveltimet?
  vastaisitko?

  VastaaPoista
 3. Tästä linkistä http://www.youtube.com/watch?v=JlRpgUtGIwk pääsee arvosteluun, jonka tein omistamastani coastal scentsin sivellinsetistä.

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...