keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Arvostelu: Maybelline Superstay Better Skin -meikkivoideSokoksen verkkokaupassa tällä hetkellä 13,70 €, normaalisti 16,90€. http://www.sokos.fi/fi/sokos/maybelline-superstay-better-skin-meikkivoide-30-ml

10 kommenttia:

 1. Kiitos arvostelusta, olisin muuten varmaan haksahtanut tuohon, mutta nyt olen viisaampi :) osaisitko suositella mitään meikkivoidetta kuivalle, keltapohjaiselle iholle, jossa on satunnaisia punoituksia? Mielellään joku sellainen merkki, joka on helposti saatavilla. Kiitos jos vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'Orealin True Matchista on saatavilla kivasti eri pohjasävyille omansa. Siitä tykkään. Toinen ehdoton suosikkimeikkivoide on Lumenen CC-voide. Oon kokenut sen toimivaksi omalla ihollani, vaikka se ei olekaan ihan suoraan suunnattu keltapohjaiselle iholle.

   Poista
 2. Ihana meikki!!! Olisko mahdollista, että tekisit tutoriaalin tuosta? Tuo pohja/kasvomeikki on jotenkin niin upean näköinen. Vai onko se jokin lamppu? Kiitos muuten myös hyvästä arvostelusta. Olet taitava tekemään näitä. Ps. Tuo huulipuna sopii sulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja kiitos. :) Seuraava video on tuto tästä meikistä. Valitettavasti kasvojen hehku taitaa kyllä olla enimmäkseen seurausta siitä, että "kasvolamppuni" on tosi kirkas ja unohdin laittaa lisävaloa taustalleni. :P

   Poista
 3. Kiitos arvostelusta. Olenkin epäillyt pitäisikö tätä kokeilla, mutta nyt sain varmistuksen asiasta. Jääköön kauppaan. :)

  Mainitsit videolla, että sinulla on kuiva iho. Itselläni on sama juttu, etenkin pintakuivuus on iso ongelma. Ihoni on myös herkkä liian tujuille aineille ja ne aiheuttavat näppyjä ja pahentavat kuivia läikkiä. Peitettävää on kohtalaisesti (aknearpia ja ajoittain pieniä näppyjä) ja lisäksi ihoni on tosi vaalea. Käytän tällä hetkellä true matchia sekä ajoittain vichyn dermablend meikkivoidetta. Kummastakaan en kuitenkaan saa haluaamani lopputulosta, eli haluaisin löytää uusia tuotteita. Olen miettinyt Chanelin vitalumiere aqua -meikkivoidetta, mutta mietityttää onko se tarpeeksi peittävää. Lisäksi tarvitsisin hyvän herkän ihon kuorintavoiteen sekä kosteusvoiteen, joilla pääsisi lopullisesti kuivista läikistä eroon. Ne ovat niin sitkeässä ja saavat meikin näyttämään rumalta. :( Osaisitkohan auttaa ja suositella sopivia tuotteita? Kiitos tuhannesti, mikäli sinulla on aikaa vastata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pääsin kuivista läikistä eroon, kun aloin käyttää Lushin Full of Grace -seerumia. Enimmäkseen iltaisin, mutta silloin tällöin aamullakin kuivimpiin kohtiin. http://www.lush.fi/tuotteet/kosteusvoiteet-kasvovoiteet/FACIAL-SEERUM-SENSITIVE-105457
   Lisäksi suosittelen omega kolmosia ruokavalioon. Kosteusvoiteista voisin suositella No 7:n Beautiful Skin (normal/dry) päivävoidetta ja yövoiteista oma suosikkini on Ziajan Goat's Milk yövoide - mutta se on sitten aika tahmaista tavaraa joka ei todellakaan imeydy kovin nopeasti. Nämä ovat toimineet minulla ja nykyään en enää kuivista läikistä kärsi, mutta tietysti jokaisen iho on erilainen. Kuorintavoiteeseen en oikein osaa ottaa kantaa.
   Chanelin meikkivoiteista minulla ei ole kokemusta, mutta Diorin Diorskin nude on jumalainen. :D Se peittää hyvin, mutta ei näytä paksulta ja antaa sellaisen hehkun sisäisesti lookin. Mielestäni se on ikään kuin True Matchin paranneltu versio. :)

   Poista
 4. Naked 3 paletista tutoriaalia olisi kiva nähdä joskus,.? :) Tuli itsekin hankittua mokoma - löööv it. Itselläni on muuten myös pintakuiva iho, tuntuu että meikkivoide ku meikkivoide korostaa kuivuutta. Nyt löysin Guerlain parure de lumieren ja Se toimii. On arvokas, mutta hintansa väärti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naked 3 meikki voisi olla tämän päivän filmailuhomma, ehkä. :)
   Uu, pistän mieleen, jos jonakin päivänä tunnen oloni kovasti rikkaaksi, niin katsastan tuon meikkivoiteen. :)

   Poista
 5. Kannattaa käydä kirjautuun members.com (vai .fi?) sivulle äkkiä jos et oo vielä! Siellä on tällä hetkellä too facedin meikkejä super hyvässä alessa! Liittyminen on ilmasta kanattaa käydä tsekkaan! :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...