lauantai 22. maaliskuuta 2014

Helsinki/MUFE/Cosmopolitan/MAC/H&M (haalinta)http://www.mufeacademy.fi/MUFE_Academy/Academy.html
http://www.cosmopolitan.fi/

-Ostetut-
MAC: Cranberry, Blankety, tyhjä paletti (Helsingin keskustan Stockmann)
H&M: vaik mitä :P (Kynä, jonka sävyä en maininnut, oli nimeltään Pink. En myöskään nähnyt sitä vaaleanpunaisena ennen kuin luin tuon nimen. :D)
The Body Shop: Mango ja Pink Grapefruit suihkukeelit, sekä puhdistusöljy

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Annie/199338663410536
Instagram: http://instagram.com/mizzannieluv
Twitter: https://twitter.com/MizzAnnie1


11 kommenttia:

 1. ihanaa! minäkin pääsin meikkaaja-maskeeraaja kouluun vaikka olen vasta lopettamassa peruskoulua ja olin ihan hiukan pikkusen liikaa innoissani siitä kun sain lappusen postilaatikkoon jossa luki: Onneksi olkoon! Sinut on valittu opiskelijaksi meikkaa-maskeeraaja kouluun! :) en malta odottaa että koulu alkaa :) jeij, ja onnea sulle! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihan mahtavaa!!! Kiitos ja valtaisat onnittelut myös itsellesi!! :) Mä oon melkein kade kun pääset aloittamaan sen koulun jo tuon ikäisenä ja minä vasta nyt. ;D

   Poista
  2. parempi myöhään kun ei milloinkaan ;)

   Poista
 2. Mikä sävy h&m puikkoluomivärissä. Onko pink

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pink on. Pidin sitä shamppanjan sävyisenä, mutta on se näköjään vaaleanpunainen. oho.

   Poista
 3. Oi, onnea kouluun pääsystä!
  Ostin juuri tänään saman korostuspuuterin ja sen pienen kabukin. Toimiva kombo. Kiitos että näytit miltä nuo huulikynät näyttivät, ystäväni arpoi sävyjen välillä.

  VastaaPoista
 4. oiii paljon onnea kouluun pääsystä! ja iik pitää ostaa se cosmo sitte! ja niin. ihana blogi ihana sinä. oon miettinyt kans mufe academyyn hakua kunhan pääsen lukiosta eroon... voitko kertoo enemmän siitä hausta/haastattelusta ja ite opiskelusta kun se alkaapi? ja saanko vielä kysyä kuinka vanha oot? ja hei onhan Helsinki erilainen mut ainakin meillä on MAC lähellä :3 toivottavasti törmään suhun sit kadulla jossai täälläpäin ja voin rynnätä kikseis fangirl-tyylillä sun kimppuun!

  VastaaPoista
 5. Onnea kouluun pääsystä!:) Miksi valitsit juuri MUFEn? Itse aloitan myös elokuussa meikkaaja-maskeeraaja -opinnot mutta toisessa koulussa.

  VastaaPoista
 6. Hei osaatko sanoa kuinka paljon tuo MAC:in tyhjä paletti maksoi ?

  VastaaPoista
 7. Moi vaan ihanuus sullekin ;)
  Hurjasti onnea upeus kouluun pääsystä <3 Mutta kyllä mä tiesin, että sä pääset :)
  Ja kiitos tuhannesti huipusta shoppailuseurasta, pian sit uudelleen <3 Ja aaah, mun MAC ostokset on tuhottoman kovassa käytössä jo! Ja mun muistakseni se tyhjä paletti oli 15€. Mä kun vielä ihmettelin, että onpa se halpa. Se hennesin luomivärikynä ei pidä ainakaan mulla luomivärejä paikallaan hyvin. Unohdin ottaa reissuun mukaan UDPPn joten sillä mentiin. Ei nyt ihan huono, menetteli.
  Ja toukokuun Cosmo on niin ostettava! :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...