torstai 20. maaliskuuta 2014

Ostohyvitys.fi ja klipsipidennyksetLiittymällä tämän nimenomaisen linkin kautta saat ensimmäisestä ostoksestasi suklaalevyn.
http://www.ostohyvitys.fi/kosmetiikkaobsessio
Minä en saa taloudellista hyötyä (enkä suklaatakaan ;D) tämän linkin käytöstä.

6 kommenttia:

 1. Minulle tulee kasvoihin länttejä joista lähtee ihoa ja niitä kirvelee,voisiko se johtua liian paksusta meikkivoiteesta,itselläni rimmel stay matte,miten pääsen eroon niistä,voitko suositella jotain rasvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisia länttejä ei pitäisi tulla kosmetiikasta, ellei kyseessä ole jokin ainesosa, jolle on allerginen.
   Hilseilevät kohdat voi johtua ihon kuivuudesta. Eli kosteusvoidetta suosittelisin ensihätään, ihan vaikka Nivean voiteet (olikohan se joku Soft se niiden vähän kaikkialle sopiva voide). Tai sitten Nivean creme niihin kohtiin. Jos kosteusvoide ei toimi, niin kysyisin terveydenhoidon ammattilaiselta. Mun on vaikea sanoa mistä on kyse, koska en ole varsinaisesti ihon hoidon asiantuntija.

   Poista
 2. Heipsun :) Mulle on ongelma, että mun iho on välillä "kirjava". Mun otsassa on vihreää, violettia ja punasta, poskilla ja nenässä keltasta, sit on valkosta ja beigen eri sävyjä. Mistä nää mahtaa johtua? Onko olemassa jotain ainetta joka "kirjavoittaa ihon", ja mun kantsis välttää sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että olet jollekin tietylle aineelle allerginen, mutta mun on mahdotonta arvailla, että mistä on kyse. Suosittelen, että kyselet terveydenhoitajalta / ihotautilääkäriltä tms. kun sellaiset tietää näistä asioista enemmän. :)

   Poista
 3. hei asiaa tosta uusimmasta tube videosta, missä oli esim hm ja mac ostoksia, niin mikä sen sävy oli sen H&M luomivärikynän, mitä laitoit esim kulmaluulle yms korostamaan

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...