perjantai 22. elokuuta 2014

Haalinta: lisäyksiä meikkipakkiinReppu: Stadium
Pyyhe: H&M
Duroy Oy: Mechelininkatu 15 B 32, 00100 Helsinki / Noutotukku on auki tiistaisin klo 10-17 tai sovittaessa. Saatavilla myös monilta kosmetiikkaosastoilta.
Inglot: paletti
20% alennusta Inglotin liikkeissä koodilla FLAME20 (voit kuiskata sen salasanamaisesti ostohetkellä ;) tai ehkä kannattaa sanoa kunnolla ääneen että varmasti saat alennuksen)  voimassa 17.9. asti - koodi tästä postauksesta: Eyeshadow and Flame: Inglot, ensirakkauteni Käykää tutustumassa ihanan Ilonan blogiin, jos se ei ole vielä tuttu. Suosittelen oikein lämpimästi. :)


2 kommenttia:

  1. Nämä sun koulusta kertoneet videot ovat olleet tosi mielenkiintoisia! :) (ei aikaisemmissakaan mitään vikaa siis ole :D) Ja aivan superihana meikki sulla tässä videossa! Mitähän kaikkia luomivärejä sulla mahtaa tässä olla..? :)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit mitä kaikkea kivaa!! Olen ehkä ihan vähän kade ;) Jos joskus tarttet naamaa koekaniiniksi, niin täältä saat. Ja tää olis varmasti haastava, peittoa tarttee näihin näppyihin :( Mut sää oot niin taitava. <3 Oon kyl niin häpi sun puolesta, kun vihdoin pääsit kouluun joka on niin sua <3

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...