tiistai 12. elokuuta 2014

Höpöttelyvlog: MUFE academy eka koulupäivä, kurkistus tuotelaukkuun, tubeconMUFE Academy Helsinki
Tubecon Justimus: Tubecon
Äänestä: tubecon.fi/vote

12 kommenttia:

 1. Oi tuo koulu olis niin unelma! Pyörittelen ajatusta sinne hakemisesta ihan hullun lailla.. :D Tosi paljon kaikkea ihanaa ja kyllä munkin suu tais loksahtaa silleen että määkin haluun! :D Niin ja ehdottomasti kiinnostaa kuulla enemmän sun koulun käynnistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä myös piti kysyä että saako tästä ihan siis ammattitutkinnon?

   Poista
  2. Toistaiseksi voin vain suositella, mutta tietty olen ollut koulussa vasta kaksi päivää. :D On kyllä ollut tosi mahtavat kaksi päivää!!!
   Tässä voi suorittaa teatterialan ammattitutkinnon. Oppi annetaan tuolla MUFElla, mutta se tutkinto suoritetaan, hmm... studia, stadia.. jotain, eli vähän eri paikassa. Lisäksi tai vaihtoehtoisesti suoritetaan MUFE academyn oma tutkinto, joka on sitten ikään kuin kansainvälisille työmarkkinoille hakiessa suuremmassa asemassa. Näissä tutkinnoissa on paljon samaa, mut jotain eroavaisuuksia myös.

   Poista
 2. Ihana, kun oot niin innoissas =D
  Oli mielenkiintoinen video! :)

  VastaaPoista
 3. Ai vitsi, mä oon niin onnellinen sun puolesta! Ihanaa! Kerrot vaan jatkossakin kuuliaisesti meille kaiken, niin hyvin menee! :)

  VastaaPoista
 4. Mä kans haluan kuulla lisää. Mä oon muuten kans neitsyt :)

  VastaaPoista
 5. Todellakin kiinnostaa kaikki tuohon kouluun liittyvä! Onnea! Ota kaikki irti tosta mahdollisuudesta! :))) -HanSu

  VastaaPoista
 6. Pyysin että puhuisit mun videoon jtn joten jos kiinnostaa katsoa se niin tässä: https://www.youtube.com/watch?v=bQcIzWb9aIc&feature=youtu.be
  Kiitos vielä:)

  http://peaceloweandfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. mitä koulu makso?

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...