tiistai 5. elokuuta 2014

HellemeikkiLumene, red neutralizer
MAC, Pro Longwear concealer (Helsingin keskustan ja Turun Stockmann)
Lumene skin tone perfector, Honey Glow *
MAC, Mineralize Skinfinish Natural
H&M poskipuna, Dazzling Peach
The Balm, Bahama Mama (thebalm.com)
IsaDora, kulmakynä
IsaDora, inliner kajal, Blonde
MAC, paint pot, Rubenesque
Lumene NC, shadow liner, Pearl Ivory *
Maybelline, the Colossal Volume Express (waterproof) *
kiinnityssuihke Model in a Bottle / Urban Decay All Nighter (Urban Decayta saa beautybay.comista, Model in a Bottlea en tällä hetkellä bongannut mistään nettikaupasta)
Lumene Raspberry Miracle huulipuna, 09 In the Sun *

* = saatu blogin kautta


3 kommenttia:

 1. Nätti tällainen kevyempikin meikki sulla! Oon itekin välillä jättänyt suosiolla nyt kesällä rajauksen pois ja laittanut pelkästään luomivärit + ripsarin. :) Eipähän tarvii pelätä, että rajaukset sulaa ja look on ehkä vähän freesimpi. Vaikka yleensä suosin ohutta mustaa rajausta yläluomella. :)

  Kauniimpi maailma - Becoming me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen uudehko nesterajaus muuten epäilemättä kestää nämäkin kelit, jos joskus etsit ja tarvitset tosi kestävän linerin. :) eli blueberry intense liner waterproof.

   Poista
 2. En tajua miksi löysin sut vasta nyt, mutta hitto että sulla on hauska tapa selittää asioita noissa videoissa! <3 I'll stay tuned! (Käytän myös itse yhtäkkiä yllättäen englanninkielisiä sanontoja puhuessani. It ain't wrong.)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...