lauantai 27. marraskuuta 2010

Normipäivä x 5

Aloitetaanpa sillä, että käsittelen pikaisesti kyselyn tuloksia, sillä tänään pistän seuraavan pallo ympyrään kyselyn tulille. (Muoks: näemmä se onkin rasti ruutuun eikä pallo ympyrään, kun laitoin että saa valita useamman kohdan.) Kiitos kovasti kaikille, jotka jaksoivat muodostaa mielipiteen! :)
Tästedes teen siis haalintavideoita. Siis sitten kun Project 10 Pan joskus loppuu. Tällä hetkellä ollaan tilanteessa 1/10 ja toivon kädet ristissä, ettei kukaan keksi ostaa yhtä halppishuulikiiltoa yhdestä marketista, tai että niitä myydään vielä tulevaisuudessakin juuri sen sävyisenä. :)

Seuraavaksi ihan muihin aiheisiin. Niihin aiheisiin, joiden mukaan nimesin tämän tekstin. Näin minä meikkaan päivästä päivään. Heräsinkin ihan ajoissa, joten ehdin meikkaamaan joka päivä. Kiireessä en pistä silmille muuta kuin ripsaria.

Maanantai 
Käytössä on MakeupStoren Aquarius, sekä epätoivon lähteeni Projekti 10 tiimoilta, eli L'Orealin Beige Taupe, jonka en usko kuluvan ihan hetkessä. Alkuviikosta käytin sitä toiveikkaana ja loppuviikosta tylsistyneenä ja epätoivoisena. Sisänurkassa toinen P 10 P tuote, L'Orealin Golden Beige. Huulilla Lumenen nudea Maybellinen kiillon kanssa. Tuotteet ovat sieltä Projektilistalta.
Ripsivärinä käytin Max Factorin False Lash Effectiä, joka paljastui lähikuvissa sellaiseksi, jota yläasteella inhosin katsella kauempaa. Ripset ovat tönköt ja paksut ja näyttää siltä kuin ripsiväriä olisi harjailtu useaan kertaan päivän aikana. Poskipuna lienee H&M:n Dazzling Peach.Tiistai

 Tiistaina innostuin väreistä. (Kun tuo maanantain turkoosi ei ole väri? Nauran itselleni parhaillaan :D) Toppini hengessä päätin lähteä koralli/persikka linjalle ja päädyin lisäämään hieman kirkkaan oranssia. Oranssi ja violetti ovat Sugarpilliltä, luomella oranssin alla hieman 88 helmiäispaletin persikkaa sävyä, joka ei mielestäni lopulta ollut tarpeeksi vahva tasapainoilemaan violetin kanssa. Helmiäiset kuitenkin kuultavat kivasti läpi. Huulilla samaa Lumenen nudea ja päällä H&M:n nuden väristä kiiltoa. Poskipunana lienee jälleen H&M:n Dazzling Peach.


Keskiviikko

Käänsin meikkaamisen katastrofipäivän voitokseni. Mielestäni. Lopulta. Aloitin L'Orealin Beige Taupella. Lisäsin vähän jotain, mikä ei oikein toiminut. Heitin päälle jotain muuta, ei toiminut sekään. Sudin kolmatta ja neljättäkin väriä sinne tänne. Kaikki oli semmosella neutraalilla kartalla, joten sen puoleen ei huolta. Yritin rajata violetilla BeYun kynällä ja pistää päälle Sugarpillin violettia luomiväriä. Lopputuloksena oli supertöhnäsotku. Pelastin kuitenkin meikin Goshin vedenkestävällä Art Linerillä, mikä ei levity kaikkein siisteimmin kiireessä, mutta kelpasi. Huulille pistin Projekti kympin vaaleanpunaista punaa ja päälle Maybellinen kiiltoa, ja niistä tuli oikein kivat ja pirteät. Poskipuna lienee 10 värin paletistani semmoinen persikan värinen.

Torstai

Mun mielestä tää näyttää ihan kivalta, niin kauan kuin jaksan pitää silmäni kiinni. Jotenkin tuo sininen ei vaan toimi. Se ei ole sellainen mun diggailema kylmä sininen, vaan siinä on semmoista vihertävää sävyä. Se on 88 mattapaletista keskeltä alhaalta tummin sininen, mitä sieltä löytyy. Liikkuvalla luomella jälleen L'Orealin Beige Taupe ja sisänurkassa Golden Beige, joka vihdoin ja viimein loppui. Ihmeen kauan kestivät ne pikku pikku hippurippeet siellä pannun reunoilla. Huulilla näyttäisi olevan pelkkä kiilto - luonnollisesti se Maybellinen Berry Bella, kun se pitää kuluttaa pois. Poskipuna lienee Rimmelin Pink Rose.
Tässä vaiheessa tajusin rikkovani Mr J.:n sääntöä. America's Next Top Modelia katsoneet tuntevat Jay Manuelin, eli kuvausten art directorin ja alkuperäiseltä ammatiltaan meikkitaiteilijan, jonka sääntö on, ettei pidä laittaa luomiväriä sävy sävyyn vaatteiden kanssa. Tiistaina pistin ihan tietoisesti persikan värisen paidan ja luomiväriä, mutta keskiviikkona en tajunnut ollenkaan matchanneeni vihreää lineriani toppini vihreisiin ja tänään torstaina sitten kuvassa näkyvän ruskean paidan päälle tuli tumman sininen, jonka olin valinnut ennen kuin aloin tehdä meikkiä, mutta jota en ajatellut mitenkään tietoisesti meikkiä tehdessäni. Perjantaina huuleni matchaavat vaaleanpunaiseen paitaani.
Asian vierestä sellaista, että töihin pyöräillessä oli vimmattu vastatuuli ja lunta satoi silmiin ja silmät vuoti vettä ja vesi jäätyi ripsiin palloiksi, joten silmäni punoittivat ja niitä koski. Olin erittäin pahalla tuulella. Tämän vuoksi jätin ainejärjestön pikkujoulutkin väliin, vaikka ehdin tehdä kaksikin meikkiä niitä varten. Ensimmäinen oli niin perseestä ettei mitään rajaa. Yllättäen silmäni eivät olleet mielissään tästä kaikesta sörkkimisestä ja lumituiskusta ja muusta. Perjantain meikki sekä mieliala ovatkin hieman aneemiset.

Perjantai

Neutraaleja sävyjä. L'Orealin Beige Taupe, ruskeita sävyjä 88 paletista. Sisänurkassa L'Orealin Golden Beige. Huulilla kerrostettuna Lumenen nudea ja vaaleanpunaista P 10 P punaa. Poskille en laittanut punaa ollenkaan. Ripsiväri vaihtui lemppariini, Maybellinen Volum' Expressiin, koska yritin piristää itseäni ja se oli laatikossa odottamassa käyttöön ottoa.

Nyt sitten uutukaiseen kyselyyn. Kerro mistä meikistä tykkäsit eniten. Tällä kyselyllä ei ole mitään oikeata funktiota; oon vaan utelias. Pallo ympyrään tuolla ylhäällä oikealla. Kiitos :) :)
Maanantai                              Tiistai                        Keskiviikko                         Torstai                                    Perjantai

2 kommenttia:

 1. Maanantain meikki on noista suosikkini, koska tuo sininen/turkoosi on niin raikas. Lisäksi miulle sinisestä tulee usein vahvat konnotaatiot 80-luvulle, joka jostain kumman syystä EI ole lempivuosikymmeneni, mutta tuo siun versio sinisestä on mahtava, ei yhtään kasari. :D

  Jos videotoiveen voi esittää, niin joku 40-50 -lukujen klassinen meikki? Tai sit joku "tahallaan väärin" meikki, eli näyttäisit, miten jotain varjostusta käytetään oikein ja miten väärin? :) Ai niin, ja silmälasimeikkejä? :D

  -Maija P.

  VastaaPoista
 2. Moi Maija! :)
  Kiitos. Mä kyllä tykkään kasaristakin, mutta ehkä en silti haluaisi kopioida sitä lookissani :D

  Pistän ehdottomasti nuo sun videotoiveet listalle.

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...