tiistai 16. marraskuuta 2010

Virallisesti: Projekti 10

Helsingin reissu jäikin väliin ja MUFEt vain haaveiksi. Ehkä myöhemmin. Ehkä paljon myöhemmin tämän alla olevan videon ansiosta. (P 10 P) Huoh.
Olin unohtanut kuoron laulupäivän kalenteristani, joten se tuli ikään kuin yllätyksenä, että se oli tänä lauantaina. Shoppailun sijaan laulelin kuoron kanssa kuutisen tuntia.

Viime viikolla latasin hirmu monta videota Tubelle. Lisäksi pidin eilen editointimaratonin, joten useita videoita on luvassa jatkossakin. Sain jostain aivan uuden meikkivaihteen päälle ja videokimaran lisäksi neutraalit vaihtui viime viikolla kaikkiin sateenkaaren väreihin. Kerrankin filmailin myös aamulla tehtyjä meikkejäni, joten niitäkin nähdään sitten videoissa. Yleensä olen aamulla kaikkea muuta kuin valmis kameran eteen.


Projekti 10 meikkiä pannuun asti
Filmasin videon tosiaan ehkä jo kuukauden päivät sitten, mutta heti kun tämä mahdollinen shoppailumatka siinsi näköpiirissä jätin sen lataamatta, koska kuten sanoin, se oli tekosyyni jotta saisin ostaa vielä nämä special-meikit. En kuitenkaan ostanut mitään muutakaan ja matkakin peruuntui, joten tällä hetkellä alan kärsiä vieroitusoireista. En ole ehkä koskaan syönyt näin paljoa karkkia kahden viikon aikana. Voi olla, että joudun perumaan Projektini, jos vaatteeni eivät enää kohta mahdu päälle. Vähintään voin tarvita tukiryhmän. Tai kosmetiikkavieroittujien puhlinlinjan.
No ei... Saanhan kumminkin käyttää meikkejä, en vaan saa ostaa niitä. Yleensä kuitenkin vaellan meikkiosastot läpi noin jokaisella kauppareissulla, mutta nyt yritän pysyä sieltä poissa, jotten joutuisi kiusaukseen. Vaellankin nykyään kai karkkihyllyn läpi.

Ja ennen kuin siellä ruudun takana haukotaan henkeä, että ei kai kenellekään voi meikkien ostelu olla noin tärkeää. Niin ei se oikeasti ole.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...