maanantai 3. lokakuuta 2011

Lempparit syyskuu 2011Jostain syystä vaikutan hengästyneeltä koko videon ajan. Tai siis siitä syystä, että tuntui ettei happi millään kulje ja riitä koko keholle. Outoutta, mutta minkäs teet. Pahoittelen.
(Ärsyttävyyttä puolestaan on "hiusantenni" joka ponnahtelee tossa otsalla vähän väliä :D)

Mainitut tuotteet:
Too Faced: French & Fabulous (esim. beautybay.com)
IsaDora: 50 Matte Chocolates (esim. Kicks)
Urban Decay: Naked (esim. beautybay.com)
Sigma: E50, E35, F65 (sigmabeauty.com)
elf: Stipple Brush (eyeslipsface.co.uk)'
L'Oreal: Studio Secrets primer (marketeista)
Revlon: Colorstay meikkivoide (en ole ihan varma mistä saa, kannattaa etsiskellä nettikaupoista)
elf studioline: Blush & Bronzer duo (eyeslipsface.co.uk)
Linden Voss: Triple Dry (apteekeista)
Chesebrough: klover vaseline (marketeista)
Blistex: Protect plus & sininen puikko (marketeista)
Passion Peel Off (marketeista)
Garnier Nordic Essentials 24 h kosteusvoide kuivalle iholle (marketeista)

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Osaatko kertoa, miksi useat (3kpl) maskeeraajat, joiden kursseilla/meikattavana olen ollut, sanovat aina,ettei minulle kannata laittaa poskipunaa. Jostain syystä en ole koskaan saanut aikaiseksi kysyä heiltä itse, että miksi (liian tyrmistynyt infosta kenties?).
  Joten kysäisen siulta, tiedätkö miksi he näin sanovat? Mitä kriteereitä voi olla,ettei kannattaisi poskipunaa käyttää?
  -teresa

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan törmännyt missään aiheeseen "älä laita poskipunaa, jos...". Kuulostaa hämmästyttävältä suorastaan. Ainoa mikä tulee mieleen on että sulla tulee valmiiksi sisältä niin lämmin ja terveen näköinen hehku, ettei poskipuna tuo mitään lisäarvoa sun kasvoilla... :)
  Tai jos silmämeikki on tosi vahva, niin ehkä tasapainon vuoksi posket on jätetty meikkaamatta (mut sillon mun mielestä käytettäs vain tosi kevyttä punaa). Tai tietysti jos on tosi epätasainen iho, niin mitään helmiäispitoista ei kannata pistää sitä korostamaan (mutta silloin laitettas sitten mattaa). Tai jos iho punottaa tosi helposti niin ehkä sitä ei haluttu korostaa poskipunalla... Oikea ammattilainen pystyisi varmaan vastaamaan tähän paremmin. Jos saat tietää miksi, niin tahdon ehdottomasti kuulla!!

  VastaaPoista
 3. Juu, pitää kysellä. Miulle on aina sanottu,ettei kannata poskipunaa käyttää. Enkä oo käyttänytkään. Ei se sovi, enkä itse osaa sanoa, miksi. Eikä mulla mikään muutoin punaset posket oo, eikä mikään couperosaiho... jännä. Infoon kyllä, jos saan selvyyttä :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...