perjantai 7. lokakuuta 2011

Tunnustuksia

Nyt varmaan pidätte mua vähän idioottina, mutta aion tunnustaa, että oon vähän urpo blogitunnustusten (ja -palkintojen) suhteen. Oletan, että mun kuuluu kopsia tämä kuva tänne sen lisäksi, että teen mitä käsketään.
Luin juuri Meikkileikkejä, jossa oli otettu kantaa bloggareiden suhtautumiseen tunnustuksia kohtaan. Tunsin pienen piston sydämessäni kuten kuuluukin, koska olen saanut jo kaksi tunnustusta, joista en ole mitään maininnut.

Ensimmäinen


Säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä palkinnon antajaa jakamalla hänen bloginsa linkkiä.

2. Jaa palkinto 10 seuraavalle blogille.

3. Ilmoita palkinnon saajille palkinnosta.

1. Kiitos Mansikka, eli tämä palkinto tuli juurikin tuolta yllämainistusta Meikkileikkejä-blogista.
2. Auts... Kyllä mä lueskelen varmasti ainakin kymmentä blogia, joista kolmea säännöllisesti, mutta tässä vaiheessa ne kolme eivät ehkä kaipaa enää mitään esittelyjä. Yksi niistä on siis Meikkileikkejä ja kaksi muuta Charming Nails ja Ostolakossa. Käsi pystyyn kommenttiboksissa, jos joku näistä oli vielä tuntematon. Mä nimittäin oletan, että jos joku etsii itselleen luettavaa, niin ennen kuin päätyy mun blogiin, niin löytää nämä huimasti suositummat. Uteliaisuuttani haluaisin tietää, onko juurikin niin. Seuraavaa en lue yhtä usein, mutta lämmin paikka mun sydämessä on silläkin taattu http://lazydynamitee.blogspot.com/.
Loput palkinnot haluankin sitten jakaa YouTuben puolelle, koska videoita seurailen paljon aktiivisemmin ja kompastelen sillä puolen uusiin tyyppeihin enemmän. (suluissa kieli, jota kanavalla puhutaan)
3 http://www.youtube.com/user/brittkneegirl1 (enkku)
4 http://www.youtube.com/user/suvixoxo (suomi, ja jee, lisää suomalaisia YT:lla!!)
5 http://www.youtube.com/user/meghanjessicamarie (enkku)
6 http://www.youtube.com/user/beeisforbeeauty (enkku)
7 http://www.youtube.com/user/ilikeweylie (enkku)
8 http://www.youtube.com/user/LittleKiva (enkku, tai oikeastaan tyttö on irlantilainen, joten ei se aina ihan englannilta kuulosta :D)
9 http://www.youtube.com/user/ThatsHeart (enkku)
10 http://www.youtube.com/user/NikkieTutorials (enkku)
[toim. huom. Humanistin laskupäässä oli taas vikaa, ja jos lasketaan, että charming nails 1, ostolakossa 2, lazy dynamitee 3, niin ei voi laskea, että brittkneegirl1 myös 3.]

Kolmannen kohdan toteuttaminen oisi vähän outoa näiden mun youtube-suositusten kanssa, joten jätän väliin.

Noh... tuo oli heinäkuulta. Elokussa sain toisen, joka tuli Valovuodet-blogilta, joka on sittemmin muuttanut uuteen osoitteeseen: http://sparklyfantasies.blogspot.com/


Tunnustuksen saajan täytyy kertoa oma lempi..
1) ...väri
2) ...ruoka
3) ja paikka jossa haluaisi käydä
 
1. mun lempiväri niin on vaaleanpunainen!
2. mulla ei varsinaisesti ole lempiruokaa, joka olisi ylitse muiden, mutta tykkään erilaisista juustoista tosi paljon. Tällä hetkellä fanitan vuohenjuustoa, joka maistuu erityisesti Pirkan valkosipuli-persilja (tjsp) crostinien ja päärynäsiivujen kanssa.
3. Tahtoisin takaisin USAan, mutta tällä kertaa haluaisin nähdä jotain Jumalan unohtamia peräkyliä vaikka Kansasissa tai New Mexicossa. Lisäksi vierailisin miellelläni jossain päin Texasia sekä Seattlessa ja Bostonissa. Ja sit haluisin nähdä Pittsburghin ja oikeastaan New Orleansin. Lisäksi Alaskassa on ilmeisesti loistavia maisemia ja siitä tuli mieleeni, että Montanassa lienee hienoja maisemia myös. Ai niin, Miami! Sinne kanssa. Öhöm. Ehkä jonain päivänä?

Ai että tämä pitäisi jakaa eteen päin 15 muulle. Mutku mä haluan jo päästä takas lukemaan Nora Robertsin Tähtien virtaa. Se pitäs saada loppuun, jotta pääsisin tänään antikvariaatista noukkimieni kahden muun Robertsin kimppuun. Villi perjantai. Eipä sillä, eilen oli Joensuun uusien enkkisten fuksiaiset, joten tämän viikonlopun rymyilyt lienee rymytty siinä.

Tämän päivän mietelauseeksi muodostuu vissiin, että "puoliksi tehty on sentään puoliksi enemmän tehty kuin jos ei olisi tehnyt mitään vieläkään". Ehkä palailen 15 lisäsuositukseen joskus myöhemmin. Todennäköisesti en...

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin paljonkin tästä youtube- suosittelusta :)

    VastaaPoista
  2. Vaikka et YT:ssa tunnustuksiasi jakanutkaan, bongasin sen sattumalta täältä;) Kiitos paljon!! Mulla ei oo blogia eli en voi tätä oikein eteenpäin laittaa, mutta oon kyllä otettu:)

    -suvixoxo

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...