sunnuntai 9. lokakuuta 2011

SyysostoksillaMainitut tuotteet:
L'Oreal, Matte Morphose Souffle -meikkivoide (esim. Citymarket)
John Frieda, Sheer Blonde -shampoo (esim. Kicks)
Björn Axen, care conditioner cool silver (Kicks)
IsaDora, Hydralight-meikkivoide (saattoi olla poistotuote, mutta Anttilasta sen ostin)
IsaDora, waterproof eyemakeup remover (Anttila)
XZ, tyrniöljyhoito (esim. Anttila)
Sensai 38° Volumizing -ripsiväri (esim. Sokos)
Lumene, Natural code -huulikiillot, 2 Berry Smoothie & 3 Soft Papaya (esim. Citymarket)
Yves Saint Laurent, Rouge Velupte -huulipuna nro 1 (esim. Sokos)
(ei osa haalintaa, mutta mainittiin NYX-huulipuna nimeltä Strawberry Milk, esim. Nonpareilboutique.com)

7 kommenttia:

 1. Ihana toi sun kissasi kun se järjestää hauskaa sivuviihdettä tähän videoon! ;-) Kissat on kyllä hassuja otuksia. =)

  VastaaPoista
 2. Kissat on ihania! Piristää kummasti tavan haalintavideota :D

  VastaaPoista
 3. Hei mulla olis yks kysymys liittyen oikeestaan meikkisiveltimiin. :)Tarvisin pari uutta sivellintä, puuterisiveltimen ja sitten ainakin poskipunasiveltimen. Oon myös miettiny, että pitäiskö ostaa erikseen poskipunalle ja aurinkopuuterille siveltimet. Mutta siis ongelma tässä on se, että oon niin kyllästyny ostamaan huonoja siveltimiä ! Mun nykyset Goshin siveltimet jättää enemmän niitä karvoja naamaan ku puuteria..

  Eli tälleen tiivistettynä, mitkä olis hyviä, opiskelijan budjettiin sopivia siveltimiä ? Onko esim. MsChihin siveltimet hyviä ? Tai mitä sä nyt vaikka suosittelisit? :)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Löysin kaapin perukoilta kasan vanhoja, ehkä kerran kokeiltuja, ihania huulipunia. Ajattelin kysellä sinulta, kuinka vanhoja punia / kiiltoja sun mielestä pystyy vielä käyttämään?

  ps. sun videoista on ollut paljon hyötyä! :)

  -Iina

  VastaaPoista
 5. Katya: Mä en tykkää sotkea varjostukseen käyttämääni tuotetta poskipunan kanssa (kuvittelen siis, että siihen tarkotukseen tuo aurinkopuuteri menee sulla :)), mutta mä olenkin horoskooppimerkiltäni neitsyt, mikä ehkä vaikuttaa asiaan. Samallakin ne varmasti levittyy, jos ei ole turhantarkka nipottaja, kuten minä. :D Jos mä sen sijaan kerrostelen niitä samaan kohtaan, ni sitten sama sivellin kelpaa mullekin. :)

  MsChiciä en ole kokeillut naamalle, mutta en ole intoutunut myöskään kaupassa hipelöinnin perusteella itselleni hankkimaan.
  Jos netistä tilaaminen ei ole ongelma, niin suosittelisin kasvosiveltimiksi elf:in (eyeslipsface) studiolinen siveltimiä, noin 4,5 euroa kpl + postikulut. Postituslistan kautta saa kuitenkin vähän väliä tarjouskirjeitä esim. 40% off. Studiolinen (mustavartiset) siveltimien karvat on taklonia (synteettinen materiaali), joten ne on pehmeitä. Omista siveltimistäni ei myöskään ole irronnut karvoja. Sarjan "powder brush"ia olen kylläkin käyttänyt yleensä meikkivoiteen levittämiseen, mut varmaan se puuterillekin toimii, kun se kerran sen niminen on. :)

  Toinen budjettivaihtoehto on ebaystä 'purple brush set'. Mulla on 16 kpl:n pakkaus, joka makso postikuluineen noin 15 euroa. Ne on kanssa pehmeitä, taitavat olla taklonia nekin. Yhdestä siveltimestä irtos karvaa aluksi pieninä tuppoina, mutta irtoaminen loppu ja ihan tarpeeksi karvoja jäi vielä jäljellekin. Tässä tietty tulee setissä noiden sun tarvimien siveltimien lisäksi muutakin välinettä ja härpäkettä, mutta yhteishinta ei ole valtava.

  Oikeiden kauppojen hyllyiltä mä en ole siveltimiä ostanut enää aikoihin, enkä koskaan kasvosiveltimiä, jotka ei olis pisteleviä, joten siltä puolelta en osaa sanoa mitään.


  Iina: Huulipunasta riippuen niissä ilmoitetaan parasta ennen ajaksi vuodesta kolmeen vuoteen avaamisen jälkeen. Mä kuitenkin arvioin lähinnä hajun, maun ja koostumuksen perusteella, voiko punaa vielä käyttää. Vanhaksi menneessä huulipunassa on yleensä aika vahva haju, jota mä en nyt osaa kuolemaksenikaan kuvailla.. :/ Ei kuitenkaan semmonen mieto "parfymoitu" kuten uusissa huulipunissa usein, vaan... semmonen paha... Myös jos se on tosi kuiva ja jäykän tahmea, niin sitten se on mennyttä.

  VastaaPoista
 6. Vielä tuli semmonen mieleen, kun Pretty.fi:ssä on Coastal Scentsin sivellinpakkaus: http://www.pretty.fi/coastal-scents-brush-set-meikkisivellinsetti-p-3188.html niin onko sulla noista kokemuksia? En kyllä välttämättä noin paljoa siveltimiä tarvii, mutta kannattaako tilata noi vai sitten just tuolta elfiltä? :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on hyvin vähän kokemusta coastalscentsin siveltimistä. Omistan kyllä kolme, mutta koska ei voi olla varma, että ne olis samalta valmistajalta tilattu kuin tämä setti, niin niiden perusteella ei valitettavasti uskalla sanoa mitään. Arvosteluja tästä setistä kyllä varmasti löytyy Youtubelta ainakin, ja voihan olla että joku suomalainenkin bloggaaja on tilannut samat.(?)
  Siveltimien valmistusmateriaalit (synteettinen, vuohen karva) ainakin enteilee, että olisivat pehmeitä ja varmasti harkitsisin itse kyseisen setin tilaamista, jos en omistaisi jo tarpeeksi :)
  Luonnollisesti en tietty voi luvata, että setti on loistava, kun en ole kokeilemaan päässyt, mutta kattavalta näyttää.

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...