sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Meikkikokoelma

14 kommenttia:

 1. Moi!

  Olipa kivaa katseltavaa tämä uusi video! Tuli bongailtua useitakin samoja tuotteita, joita minulla on itselläni käytössä :)

  Videota katsellessa tuli mieleen kysellä, että millaisia kokemuksia sinulla on tuosta wet n wildin cover all peiteväripaletista? Pitäisi pian ostaa uusi peitevoide, vanhan, melkein jo loppuneen peitevoiteen tilalle, ja olisi mielenkiintoa kokeilla jotakin uutta :)

  Ja lisäksi, onko sinulla käyttökokemuksia costal scentsin poskipuna /puuterisiveltimistä?

  -Iina

  VastaaPoista
 2. Anoilla taitaa olla joku pahemman luokan itsetuntokriisi?

  -Iina

  VastaaPoista
 3. Jotain semmosta. Menetin melkein siveyteni niitä lukiessa, joten piti poistaa, jottei kellekään muulle käy samoin. :P

  Mun suurin ongelma wet n wildin paletin kanssa on se, että niissä on joku ainesosa, joka saa mun silmät vuotamaan, joten silmänalusille käyttö ei onnistu ollenkaan. Lisäksi peitevoidesävy on liian tumma mun kasvoille. Valkoista korostusväriä tykkäilin jossain vaiheessa käyttää paljonkin. Vihreä korjausväri oli myös hyvä isommille punotusalueille, mut näppyjen päällä ei ihan niin hyvä kuin nykyiseni.
  Ihan jees paletti ymmärtääkseni, mut mulle se ei sovi ton ärsytysreaktion vuoksi.

  Coastal Scentsin siveltimistä mulla on tosi vähän kokemuksia. Omistan pari sivuston halvinta, mutta Coastal Scents tilaa vissiin eri valmistajilta, joten laatu voi olla ihan erilainen. Nämä omistamani (poskipuna & kabuki) on ei raavi samalla lailla kuin esim. h&m:n siveltimet, mutta ei ne pehmeimpiäkään ole.

  VastaaPoista
 4. mihin sähköpostiin voi sulle lähettää postia? (:

  VastaaPoista
 5. Mäkään en halua kiinaan,tää oli ihana video kiitos siitä

  VastaaPoista
 6. mitä kiiltoa/voidetta/jotain:D käytät huulissasi? minusta tuo väri on kiva mutta en ole löytänyt mistään!

  VastaaPoista
 7. Hyvä kokoelma! Itsekin harrastan/kerään meikkejä, mutta valitettavasti en ehdi esim. huulipunaa käyttämään ennen kuin se vanhenee vaikken omistakaan kuin noin kymmenen punaa. Pistän aina vanhoja kiertoon, jos hankin uusia, koska muuten olisi laatikko täynnä liian vähälle käytölle jääviä meikkejä.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi 1: :D Eipä kestä. :)

  Anonyymi 2: Alla on Goshin Darling huulipunaa ja päällä Rimmelin kiilto Legend. Taisin rajata BeYu 512-kynällä. Meikki on sama kuin Selena Gomez -videolla, joten siitä voi tarkistaa.

  Anonyymi 3: Kiitos. Ihailen sitä, että pystyt luopumaan semmoisista punista, joita et käytä. Mä sähisen vihaisesti, jos joudun ajattelemaankin jostain luopumista... :) Jos on olemassa tukiryhmä 'hamstraajat anonymous', niin mä kuulun sinne.

  VastaaPoista
 9. Voitko kertoo minkäikäsenä sulla alko menkat koska mun on pakko saada tietää että voisin arvioida omiani

  VastaaPoista
 10. Mä nauroinihan sika paljon tossaa et en mää oikeestaan halua kiinaan

  VastaaPoista
 11. Että on miellyttävää kun sun lausuminen englanniksi on noin hyvä, ylläri ylläri opiskelus huomioiden. :) Se tulee erityisen hyvin tässä videossa esille kun joudut käyttään paljon englanninkielisiä nimiä. Repesin tolle huulikiiltomäärälle, koska se on hervoton. :D Ei pahalla kuitenkaan, ite hamstraan ihan samalla tavalla.

  VastaaPoista
 12. Mistä sie oot löytäny nuo Sugarpill tuotteet? Tiiätkö saako niitä Suomesta mistään? Kiinnostais mutta missään en ole tuohon merkkiin törmänny vielä :D

  VastaaPoista
 13. Anonyymi 4: Öh. En valitettavasti muista.

  Anonyymi 5: :)

  Sonia: Kiitos kiitos. :) Saisin kyllä kieltämättä opettajilta satikutia, jos en osaisi lausua tähän mennessä :D Välillä on kyllä hiton vaikeaa saada suomen kielen sekaan äännettyä englanniksi. Meinaa ympärillä olevat sanat vaihtua samaan ääntämysasuun.
  Repeile ihan rauhassa. Jostain syystä nuo huulikiillot on kiinnostaneet ja ihmetyttäneet ihmisiä eniten, vaikka huulipunia on taatusti yhtä paljon ja luomivärejä seitsenkertainen määrä. :)

  Beda: Suomesta näitä ei toistaiseksi saa. Itse olen tilannut suoraan Sugarpillin nettisivuilta, ja nelly.com:ista löytyy niitä myös, mutta siellä ei mainita sävyjä, mikä ei sinänsä haittaa, jos haluaa ostaa mustaa tai punaista, mutta osa irtoluomiväreistä on hankalaa (mahdotonta) tunnistaa kuvista.

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...