keskiviikko 30. tammikuuta 2013

2012 voittajat: kasvomeikit
Pyöräytetään tämä Woittajat-wideosarja nyt käyntiin, waikka seuraawan wideon ilmestyminen riippuukin siitä, kuinka kauan kestää että saan uuden koneen. Läppärini tekee warmaa, eikä edes kowin hidasta, kuolemaa ja jumahtelee tämän tästä. Päätin, että Maciin ei ole waraa. (Kiitos awusta ja wastauksista.) Nyt sitten Wili ehdotti, että woisi koota mulle pöytäkoneen, mutta sitten se pitäisi pitää siinä pöydällä koko ajan. (Sitoutumiskammo.) Mut ois iso näyttö. Mut ei woi editoida sängyssä. Pitäis oottaa että osat tulee ja ne pistetään kasaan. Mut sen wois korjata kun se alkaa piiputtaa. Ja siihen sais enemmän tehoja samalla rahalla. Mut läppärit on niiin kätsyjä.

11 kommenttia:

 1. Tuo huulipuna sopii sulle niiiin hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Iso näyttö on tietokoneessa aina +++ Blusaa +++. Hommaa kanneltavaksi jokin pieni varakapine, mutta huoli ihmeessä se pöytäkone. Kyllä ne hakkaa läppärit ja tabletit ja muut ...it mennen tullen.

  Sun videoita on tosi mukavaa kattoa just noiden metkojen pikku vinkauksien takia. Enkun kielen sekoittamisesta puheeseen en oo koskaan tykänny, mutta sulla on tosi vinkeitä ilmeitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep. Olin jo ihan hilkulla etten ostanut sitä pöytäkonetta, mutta walinta päätyi läppäriin, kun tajusin, että jos lähden käymään wanhempieni luona, niin siellä ei ole konetta ollenkaan, joten mun on pystyttäwä kantamaan kone mukanani.

   Heh. :) Mäkään en pidä enkun ja suomen sekoittamisesta... Ei uskois nii. Jotkut ilmaukset waan tulee suoraan luonnollisesti englanniksi mun mieleen, ja olen liian laiska wahtiakseni niiden käyttöä ja kääntämistä.
   kiitos :D

   Poista
 3. Oot kyl tooosiiiiiii kaunis

  VastaaPoista
 4. Hyviä vinkkejä, varsinkin nuo silmänalusille tarkoitetut tuotteet, koska se on oma ongelma-alueeni. :) Tajusin juuri, että ilmeisesti en ole ennen kommentoinut tänne mitään, vaikka olen kyllä käynyt stalkkaamassa tätä blogia aiemminkin...? :D Yhteinen ystävämme Piia tosiaan suositteli sun blogia, ja täytyy sanoa, että tykkään kyllä kovasti!

  Hanna

  http://koyhatkauniitjakurvikkaat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja samoin. :)
   Minäkin olen stalkannut sun blogia juurikin Piian suosituksesta. :)

   Poista
 5. vaikka kuvaa ei lopussa näkynykää, ihan sun äänen sävystä tunnistin millo näytät sitä kädeltäs, millo katot sitä itte ja kerrot millasii mielikuvii se herättää :o vähä ihmetytti mutt kai se on iha hyvä juttu :)

  VastaaPoista
 6. Mistä olitkaan ostanut tuon Lorkun korostushommelin jossa on kolme sävyä ja tuon Pink Leopard bronzerin? ;O Tuo Lorkku on niin kallis tavallisis supermarketeis, että sen takia en oo sitä vielä hankkinut. :(

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...