maanantai 14. tammikuuta 2013

Heitän pois

11 kommenttia:

 1. huhhuhh ! itellä ei olis ollu pokkaa heittää puoliakaan noista pois :D meikkien-super-över keräilijä kun olen.. :D ootko aatellu lahjottaa joita noista ? :D

  VastaaPoista
 2. Sulla on aivan mielettömän ihana silmämeikki tässä! :> Millä luomiväreillä se on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) Oon aika warma, et alotin wettiksen walking on eggshellsillä (waalea shimmersäwy), lisäsin loppuluomelle MACin Wedgeä, häiwytin ylös ja tummensin lisää MACin Cordyroilla.

   Poista
 3. Äääh, olisit lahjoittanut mulle tuon huulikiiltobaletin! :(

  VastaaPoista
 4. vähän kiva silmämeikki täs videolla!
  meinasitko oikeesti heittää noi tuotteet roskiin? lahjota mulle, iha käyttökelposilta tuotteilta noi vaikuttaa, ainaki suurinosa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thanks :)
   Roskiin heitin noi kaikki, ennen kuin wideo edes oli liwenä.

   Poista
 5. Kamoon ihmiset, miks haluatte vanhentunutta kosmetiikkaa ja huonopigmenttisiä luomivärejä nurkkiinne? Olihan tuolla muutama käyttökelpoinen tuote, mut silti. Kuvottaa kun mun kaveritkin säilyttelee tyyliin 2 vuotta vanhoja ripsivärejä.

  Huomasin laiskan silmäsi koska itelläni on sama juttu, ja se on mulla aina, nukuin huonosti tai en. Ottaa välillä itsetunnon päälle rankasti ja on vaikeaa katsoa ihmisiä silmiin kun tunnen itteni niin rumaksi. Oisko sulla mitään meikkausvinkkejä tuohon ongelmaan? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :(
   Laiskan silmän päiwinä suosin itse yleensä esim. yhdellä ruskeanharmaalla / waalean ruskealla säwyllä tehtyjä meikkejä, koska waalea luomella + tumma luomiwaossa aina korostaa silmien erilaisuutta.

   Muuta itse kokeiltua en osaa sanoa, mutta woisi kokeilla esim. waaleata kajalia awaamaan sulkeutuneempaa silmää. Eli silmän sisärajaan ylä (tai/ja ala)puolelle. Testausta warten woit kokeilla waikka waan waaleaa luomiwäriä siihen kohtaan. Tuntuu hassulta, mutta ei tarwi ostaa semmosta kajalia, jos se ei toimikaan. Puhdas siwellin / pumpulipuikko & puhdas luomiwäri (pyyhi päällikerros pois), ettei mene bakteereja silmään.

   Ja sitten wielä loppuun halirutistus, koska tiedän miltä tuntuu, kun itsetunto ei ole parhaimmillaan. Ole paras mahdollinen itsesi. Sisäinen kauneus kantaa pidemmälle kuin ulkoinen. Pää pystyyn! Oot ihana. :)

   Poista
 6. Arcancil oli todella hyvä merkki :) Ostin silloin kun Arcanciliä vielä tuotiin Suomeen monta ripsarituubia (tummanharmaa) Ikinä se ei varissu minnekään ja luomiväritkin olivat hyviä, ainoa vaikeus oli liika pigmenttisyys, harmaakin näytti mustalta luomilla ;) Minulla on varastossa vielä 10v vanhat meikinloput -en varmaan ikinä heitä pois on niin rakas muisto, mies osti ne lahjaksi ja kävi ostamassa hienon käsilaukun mihin tuotteet oli nätisti paketoitu :) Muistan istuneeni järkyttyneen keittiönpöydän ääressä kauan! Kaikista suurinasia oli se miten jokainen tuote oli juuri sen värinen kuin olisin itse ostanut.

  Bibba

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi. Liikaa pigmenttiä. ;D
   Wau. Miehesi tuntee sinut todella hywin. Semmoinen toisen huomioiminen on arwostettawa piirre ihmisessä. :)

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...