sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Tukkauudistus & haalinta (HairStore, Anttila, Sokos, H&M)

Uusi tukka: Parturi-kampaamo Paananen (Siltakatu 18, Joensuu)
L'Oreal Professional Sensibalance shampoo


Swartsgzxstwff (niin waikee kirjottaa) Blonde L101, Silwer Blonde

Hairstore:
pyöröharja
Eclipse lämpörullat
XZ Suklaa-wanilja hiusnaamio
Sally Hansen Gem Crush kynsilakka, wioletti
Maybelline Color Tattoo, Pink Gold
Maybelline, Illegal Length waterproof

Sokos
Maybelline Color Tattoo, Metallig Pomegranate
Shiseido kaswoharja

H&M kynsilakka, nude

13 kommenttia:

 1. magee tukka, sopii sulle ! (:

  VastaaPoista
 2. tosi ihana tukka vihdoin se on semmonen....tuuhea! (:
  toi paita joka sulla on päällä, se käy sulle hyvin! (; minkä merkkinen se on?
  onko toi h&m:n kynsilakka poistumassa valikoimassa tai jtn kun se oli alennuksessa? mikä sen sävy oli? ( sori meni ohi korvien...)
  niin ja käytätkö sä siis tota xz-hiusnaamiota ns.hoitoaineena päivittäin? ja käytäkö sä sen lisäksi mitään muuta hoitoainetta sitten?

  sori jos noi mun kysymykset yms. oli tyhmiä :D


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Puf-puf -tukka :D
   Paita on Gina Tricotilta. '
   En yhtään tiiä onko se lakka poistumassa, enkä ees huomannut, että sillä on oikeasti nimi tossa korkissa :) Se on Nerd.
   Käytän warmaan wähän aikaa tässä blondauksen jälkeen pelkästään tota naamiota, jotta hiukset saa tuhdisti hoitoa. Saatan myös pestä hiukset waan pari kertaa wiikossa, koska käytän useesti kuiwashampoota, joten sit woi hoitaa enemmän kun ei hoida joka päiwä.
   Alun jälkeen palailen taas käyttämään tawallista hoitoainetta ja sit naamiota naamiona.

   Ei ollut tyhmiä kysymyksiä. :)

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen uusi hiustyyli! :)

  Mun tekis kans mieli hommata nuo sävyt tuosta 24hr Color Tattoosta, mitkä sä ostit :) Niissähän on kyllä kivasti hinnat laskeneet, tai ainakin ovat olleet joissakin paikoin tarjouksessa viime aikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Ja ne on tosiaan niin helppoja käyttää ja ihan waan ihania muutenkin. :)

   Poista
 4. joskus tyhmyyksissäni, pienenä, annoin siskoni nyppiä kulmakarvani ja niistä tulikin aikamoiset viirut. nyt oon jo melkein vuoden näitä kasvatellut ja hyvin on onnistunut PAITSI kulmakarvojeni yläpuolelle ei ole kasvanut enää kun vain hajanaista (sinne tänne sojottavaa), hyvin hyvin vaaleaa karvaa, jota ei edes metrin etäisyydeltä erota.

  siispä kysymys kuuluu, oisko sinulla jotain vinkkiä miten ne karvat siellä yläpuolella sais kasvamaan, vai onko se aivan mahdotonta? luin nimittäin netin ihmeellisestä maailmasta, että niitä "yläkarvoja" ei sais ikinä nyppiä, koska ne ei kasva takaisin.
  ja kulmakynäkin tottakai auttaa asiaa, mutta haluaisin luonnolisena ja meikittäkin kulmakarvojeni olevan kivan näköiset :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Tämä ei liity aivan tämän videon aiheeseen, mutta haluaisin kuitenkin kysyä onko sinulla kokemuksia sellaisesta nettikaupasta, kun light in the box? Jos on niin arvostelua kyseisestä nettikaupasta olisi kiva kuulla, sillä huomasin, että siellä on edullisesti paljon meikkejä ja meikkitarvikkeita, mutta tilaaminen sieltä arveluttaa.. :)

  VastaaPoista
 6. Moi! Olis kiva jos tekisit videon tai postauksen nettikaupoista, joista tilaat/olet tilannut meikkejä yms kosmetiikkaa. Toki tuolla blogin sivussa on lista, mutta olisi kiva kuulla kattavammin eri nettikauppojen toimitusajoista ja muista kokemuksista :)

  VastaaPoista
 7. Täytyy ihan laittaa, linkki koska et ole kuullut mitään negatiivistä Clarisonicista: http://www.youtube.com/watch?v=bHST22gqS4o
  Muistaakseni tämä alkoi harjojen vaihdosta?

  -hiikka-

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...