perjantai 18. tammikuuta 2013

Meikki Sleekin Storm-paletillaMAC Painterly Paint Pot
Sleek Storm
Lumene NC puuteri
MAC Blacktrack Fluidline
Rimmel Lash Accelerator
MAC Refined Golden
Too Faced Pink Leopard Bronzer
The Color Institute Blush
MAC Creme d' Nude
Maybelline watershine kiilto

8 kommenttia:

 1. ELFille on muuten tullut uusia HD poskipunia joita on verrattu Make Up Foreverin omiin... Itsekin tein pienen tilauksen sieltä vähän aikaa sitten, mutta pitää varmaan tehdä uusi ihan vain niiden takia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattelin kanssa amerikkalaisista wideoista niiden uusimpia tuotteita, ja wähän harmitti, ettei ne ollu wielä brittikauppaan ehtineet kun tota tilausta tein.

   Poista
 2. Moikka! :) Joskus kesällä näin kommentin jossa kysyttiin voisitko tehdä Alexsnadra Stanin musiikkivideo meikkiä ( lollipop ).. Olen odottanut itsekkin sitä, oletko aikoinut tehdä sitä ? :) niin ja minkäslaiset postikulut on sigmalla ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Hywä että muistutit. :)
   Sigma muistaakseni laskuttaa postikuluja painon mukaan, mutta siwellinsetti + rulla oli muistaakseni 16 dollaria.

   Poista
 3. Sä osaat tehdä niin kauniisti ton ulkonurkan v:n. Mä kun teen sen niin tulee suttusen ja pyöreän näköinen. Oletko koskaan miettinyt että pitäisit blogikirppiksen jossa myisit meikkejä ja muita tarvikkeita joita et käytä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on wälillä kiwa tehä ihan waan pyöreä, joten en mä tiiä onko se paha juttu. :)
   Olen joskus harkinnut.

   Poista
 4. Oot kyllä hyvä meikkaamaan.. Itse en saa kovinkaan hääppöistä tulosta aikaan valitettavasti.. Olisiko sulla jotain ihan perusvinkkejä joilla saisi siistin meikin.. Ja sitten ihan yleisesti että sun blogi on ihana ja seuraan tätä aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Woi kiitos. :)
   Hywät siweltimet tekee suuren osan työstä, jos semmoset on. (esim. Sigma tai elf - suosittelen) Aika, kärsiwällisyys ja harjoittelu on sitten ne tärkeimmät.

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...