maanantai 2. huhtikuuta 2012

Because I'm worth it. But was it worth my money?



Mainitut (ja mistä minä ostin):
Urban Decay Pocket Rocket -huulikiilto Max (beautybay.com)
Dior-huulikiilto (ostin silloin Sokokselta)
Sensai 38 volumizing (sama kuin yllä)
MAC Paint Pot Rubinesque (Turun Stockmann)
Urban Decay Eye Primer Potion (beautybay.com)
MAC Mineralize Skinfinish (Turun Stockmann)
MAC luomivärit Deep Truth ja Mulch (Turun Stockmann)
Shu Uemura -ripsentaivuttimet (Sephora)
MakeUpStore -poskipuna, Apricot Sorbet (Kicks)
MakeUpStore Cover All Mix (Kicks)
Benefit Powderflage (Sephora)
Too Faced Natural Eye Palette (beautybay.com)
Urban Decay Naked Palette (beautybay.com)
MakeUpStore Eyedust (Kicks)
Sugarpill Burning Heart (värinapit voi ostaa yksittäinkin) (sugarpillshop.com)
Suparpill ChromaLust irtoluomivärit Lumi, Asylum, Royal Sugar, Goldilux, Absinthe (sugarpillshop.com, nelly.com)
Dior Amber Diamond Shimmer Powder (Kicks)
Yves Saint Laurent Rouge Volupte sävy 1 (Sokos)
Too Faced French and Fabulous Palette (beautybay.com)
Urban Decay Ammo Palette (beautybay.com)
Clinique Line Smoothing Concealer (Kicks)

13 kommenttia:

  1. Tykkäsin tästä videosta! Tekis kanssa niin mieli hankkia toi Naked 2 paletti, mutta järki ja sydän ei pääse sovintoon :) Yhden houkutuksen jo selätin, kun paletin hintaa oli laskettu 35euroon, mutta ei se helppoa ollut :D Kuulisin mielelläni sun mielipiteitä paletista, kun olet päässyt tekemään sillä meikkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Ihan taatusti pääset kuulemaan paljon mielipiteitä tästä loistavasta paletista. ;)

      Poista
  2. http://www.allcosmeticswholesale.com/product/2FPINKLEOPARDPOWDER/TOO-FACED-Pink-Leopard-Bronzing-Powder.html

    VastaaPoista
  3. Tai vaikka koko setti: http://www.allcosmeticswholesale.com/product/2FLEOLOVE/TOO-FACED-Leopard-Love-Complexion-Perfection-Kit.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei! EEi! Eeeeeeeeeiiiii! Saakelin Project 10 Pan. Kettu! Voi kettu! Byäää.

      :D

      No... ehkä tämä on pysyvä tarjous. *laittaa lisää projekti-huulikiiltoa*

      Poista
  4. ihana ja hyödyllinen video! :) kunhan pääset testaamaan niin kerrothan kummasta tykkäät enemmään naked 1 vai 2;) mitä peiteainetta suosittelisit silmänalusille? (= miten toi cover all mix toimii siihen tarkotukseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Nakuvideota tulossa joskus tulevaisuudessa. :)
      Mä tykkään aina laittaa silmänalusille jotain nestemäistä peitevoidetta, koska levityksessä ei vahingossa venytä ihoa, eikä se yleensä jää niin paksuna kerroksena siihen.
      Tällä hetkellä oon silleen semisti innostunut Maybellinen instant anti age the eraser eye:sta - eli se puikko, jossa on semmoinen pallo päässä. Levittyy ihanaisen ohuen näköisesti. Ainoana miinuksena: koen sen välillä liian ohueksi ja tummuus kuultaa vielä läpi. Tykkäilen myös Maybellinen Fit Me:stä, mutta se mulla on ollut vasta ihan hetken, joten en oo vielä ihan varma sen loistavuudesta.
      Cover All Mix on tosi kiinteätä tavaraa, minkä vuoksi harvemmin käytän silmänalusille. Persikkainen sinisyyttä taittava sävy siinä toimii kovanakin, koska sitä ei lähde siveltimeen paljoa - ei jää kökköseksi silmänalus, mutta persikkaista pigmenttiä tulee silti. Päälle laitan muuta peitevoidetta. Vaalea sävy olisi peittävä silmänaluselle, mutta mun mielestä liian tanakkaa tavaraa.

      Poista
  5. Moikka! Pakko kommentoida, vaikkei nimenomaan tähän videoon juuri liity. Oot tosi hauskan ja herttasen olonen tyyppi ja sun videot piristää aina päivää! Oon itekin ihan hullaantunut kosmetiikan ihmeelliseen maailmaan ja oon saanu sulta paljon hyviä vinkkejä :). Kiitos kun jaksat tehdä näitä!

    P.s. Voisitko suositella jotain Suomesta ostettavaa kohtuuhintaista korostuspuuteria? Ei meinaa millään löytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon kehuista! Ne piristää ehdottomasti mun päivää. :)
      Mun piti oikein miettiä, että mitäs ihmettä, onko mulla yhtään korostuspuuteria Suomesta. Ei oikeastaan. Olen tykännyt Wet n Wildin Cover All paletin korostusväristä, mutta se ei ole puuterimainen. Edullinen kylläkin. Lisäksi siinä saa muutaman muunkin hyödyllisen napin.
      Olen usein käyttänyt luomiväriä korostuspuuterin sijaan. Levitys vain tapahtuu tosi varovaisesti, ettei shimmeriä tule liikaa. Esim. L'Orealin Golden Beige on mielestäni aivan ihkupöhkusuperloistava luomiväri, mutta käy myös korostukseen. Kannattaa käydä luomivärivarastoa läpi sillä silmällä, niin pääsee kaikkein edullisimmin.
      Ihan vastikään hankin L'Orealin Glam Bronze Sun Radiance Trion Blonde Harmony tai jotain sinne päin, ja totesin, että ei siitä auronkopuuteriksi ole, mutta korostaa hyvin. Ei tosin taida olla kovin edullinen. Itse tilasin netistä halvemmalla.

      Poista
  6. Cover All Mixiä käytännössä yksi yhteen vastaava peiteväritrio löytyy Kickseissä myytävältä Viva la Diva -sarjalta. Oikeasti, vaikuttaa olevan iiihan samaa kamaa. Hinta tais olla 8,90 tai 9,90 :)

    VastaaPoista
  7. Itellä tuli tuosta French and Fabulous- paletista semmonen "toi on pakko saada" vaan siksi kun se pantteri poskipuna systeemi oli vaan niiiin hieno :D Eipä ole vielä tullut hankittua ja löysin yhtä ihanan (mutta kalliin) vaihtoehdon :) Suomessa sitä taitaa saada vaan nelly.com, mutta ulkomailta varmasti halvemmalla ^_^ linkkiä: http://nelly.com/fi/kauneus-naiset/kauneus/meikit/too-faced-308/leopard-love-bronzers-308112-54/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikka linkkasi tuossa ylempänä pari linkkiä, joissa on tosiaan edullisemmalla hinnalla Pink Leopard Bronzeria.
      Muistaakseni pretty.fi:nkin valikoimassa on Too Faced-tuotteita. Hinta tosin on samaan tyyliin tyyris kuin nelly.comissa.
      Prettyn sivuilla on tällä hetkellä NYX-tuotteet tarjouksessa, ja siinä koko ajan hyppii silmille ihan samalla lailla kuvioitu aurinkopuuteri. Eipä ollut kyllä edullinen sekään...

      Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...