maanantai 30. huhtikuuta 2012

Pikaiset vapuksi

4 kommenttia:

 1. Noi MNY:yyn huulikynät näyttää kivoilta. Mimmossias on sun mieleen? Suosittelisikkos? :)Sun silmämeikkis on tässä tosi kiva. :)

  Muuten sori jos tää häiritsee, mut oisi kiva jos edes vaikka kurkkaisit mun blogiin tai youtube kanavalle:
  http://pieceofbeauty-kiidu.blogspot.com/

  http://www.youtube.com/user/Giiagiu/videos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Kävin katsomassa siun blogia ja tulen käymään paremmalla ajalla vielä uudelleenkin! Hienoa työtä.

   Nää kynät on mulle juuri oikea valinta näissä sävyissä, joissa ne ostin. Päivittäisessä käytössä nää varmasti kuluis tosi nopeasti loppuun, mutta hot pinkkiä ei tulekaan käytettyä niin usein. Tosi hyvä pystyä tämmösellä tummalla sävyllä tekemään tarkkaa työtä heti kättelyssä. Osa väristä kuluu helposti, mutta jättää kuitenkin huulille kirkkaan "tahrauksen". Suosittelisin, jos tekee mieli kokeilla jotain villiä väriä. :)

   Poista
 2. Kiitos tästä! Mietinkin juuri, että voisin tehdä huulista vähän näyttävämmät vapun kunniaksi, kun ei aina jaksa silmiä meikkailla. Eivätkä silmämeikit edes näy aurinkolasien takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) On kyllä kivaa vaihtelua, kun itsekin yleensä keskityn laittamaan silmiin kaikkia sateenkaaren sävyjä. :D

   Poista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...