keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

NMES matkameikit

7 kommenttia:

 1. muistatko yhtään paljon toi valokynä on maksanu ku mul nyt on täs tämmönen uuden valokynän metsästys päällä niin ois kiva saada jotain suositteluja mikä kantsis ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hömm... 14 euroa? Sitä löytyy aika kätevästi aina silloin tällöin tarjouksesta, jolloin ostan varastoon jos edellinen alkaa olla loppumassa. Mä suosittelen kyllä kokeilemistan ihan ehdottomasti L'Orealia. Mulla on myös maybellinen Lumijotain sekä Lumenen valokynä. L'Orealin kynän vaaleanpunertavampi versio kirkastaa silmänaluset vaan kaikkein parhaiten. Maybelline ois varmaan muuten ihan hyvä, mutta sävyltään liian lähellä tavallista peitevoidetta, jotta kokisin sen tuovan lisäarvoa silmänalusilla. Lumene puolestaan on mielestäni jankkia. Paksua. Liian tummaa ja oranssia.
   Toki ainakin Lumenen kynälle löytyy faninsa, joten ehkä se ei vaan sovellu minun käyttötapoihini.

   Poista
 2. Noista tekoräpsyttimistä tuli mieleen, että olisipas kiva nähdä mitä teet käytetyille ripsille ja miten pidät ne kuosissa niin, että niistä on iloa useampaan kertaan käytettäviksi. Olen aina vähän ihmetellyt sitä, että miten niistä saa irti sen vanhan liiman ilman, että ripset siitä kärsii, ja jos niihin on tarttunut meikkiäkin niin miten sen saa siististi ja ongelmitta pois.

  Ne muuten näytti jotenkin kauheen ällö-ötököiltä siellä rasiassa. ;-)

  Toi HenkkaMaukan pinkki meikkipussi näyttäisi ja vaikuttaisi varsin pätevän tilavalta, onkohan siitä kauankin, kun olet sen hankkinut ja oliko kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Video ykkösessä neuvot siihen. :) http://www.kosmetiikkaobsessio.blogspot.com/2010/11/rapsyn-rapsyn-flap-flap-flap-ripset.html
   (Joskin yhdet eyeluren ripset menivät ihan plörinäksi, kun puhdistin niistä ripsiväriä pois.)

   :D Kyllähän ne vähän toisinaan säikäyttää, jos sattuu jättämään ne bileiden jälkeen huolettomasti vaikka olkkarin pöydälle. ("Vili, tapa se!") x)

   Viitisen euroa, mutta ostin varmaan yli vuosi sitten. Sama malli on kyllä ollut valikoimassa aina silloin tällöin.

   Poista
 3. Oooh, dängjuu!! Enpäs ollut noita lipsivideoita nähnytkään. =) Mielestäni olen kyllä katsellut kaikki sun videot mutta en sitten näköjään olekaan!

  Olen kyllä käyttänyt irtoripsiä vuosien varrella jokusia kertoja mutta jotenkin se on mukamas aina ollut niin hankalaa ja tullut kalliiksi, kun niitä käytettyjä ripsiä en oikein ole osannut saattaa sellaiseen kuntoon, että voisi käyttää uudestaankin. Niiden laittaminenkin on mukamas ollut niin kaaaaaauhean vaikeeta.

  Nyt on ihan uudenlainen tekoripsi-innostus iskenyt ja luulenpa, että minusta ja tekoripsistä on pikkuhiljaa kehkeytymässä hyvät kaverit. ;-D

  At least I hope so... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta 200 videota. En minäkään jaksa katsoa niitä kaikkia enää läpi. :D
   Pitäis kyllä tehdä uusittua "ripsisuosikit"-videota, kun noista on niin pitkä aika jo. Kun ripsien laittamista alkaa olla vähän takana ja se alkaa käydä helposti, niin niihin tahtoo jäädä koukkuun. Ei pysty enää menemään bileisiin ilman megaräpyttimiä. :)

   Poista
 4. Mistäs olet tilannut ton cosmopolitan beauty spongen? :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...