lauantai 7. huhtikuuta 2012

Maaliskuun lempparit 2012, P10P, videotoiveista




Tällä kertaa tämän pituinen. Katso tai skippaa. Ens kerralla sit lyhyt, ytimekäs ja pelkkää asiaa.

Jeejee! Mistä?
XZ Rauhoittava shampoo, suklaa-vanilja, esim. Anttila
(L'Oreal Lumi Touch -meikkivoide, jee? käytin kuitenkin vain kerran ja tuon näytepussin verran, joten ei kovin testattu tai hyvin perusteltu jee-mielipide, take it for what it is)
Coastal Scents -sivellinsetistä Flat Stippling ja Angle Blush http://www.pretty.fi/coastal-scents-brush-set-meikkisivellinsetti-p-3188.html?manufacturers_id=110
Oriflame matte control pressed powder, Oriflame
Maybelline Dream Creamy -meikkivoide, esim. Anttila
Wet n Wild Cover All Concealer Palette, Seppälä tai pretty.fi
Wet n Wild MegaLast Matte Lip Just Peachy, Pink Suga', Think Pink, Bare It All (tummempi), http://www.pretty.fi/wet-wild-m-102.html?page=2
BH Cosmetics 88 neutraalipaletti
Alennuskoodilla: LOVE0412 postikulut 0 euroa. Voimassa 30.4.2012 asti.

Pläääärghghgh:
Nivea sun Sun Touch Gelee Autobronzate...

6 kommenttia:

  1. Jos tarvitset shoppailuseuraa vaikkapa sinne MACille, nakkaa sähköpostilla! Olen itsekin Helsingissä viikon päästä, tosin lauantaina iltapäivällä hyppään taas laivaan ja seilaan Ruosin puolelle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä -taas. Huomaamattani seikkailen taas nettikaupan sivuilla =)
    Mitå pidät noista Wet n Wildin mattahuulipunista? Kuivattavatko ne huulia? Pitävätkö sävyt Prettyn sivujen värimallien kanssa suht koht paikkaansa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Pidän.
      Mulla tosiaan on siinä huulipunan alla aina huulirasvaa, joten minkäänlaista kuivamista en ole havainnut.
      Prettyn kuvat on oikeeseen väriin verrattuna ylivalaistun oloisia. Vähän tummuutta ja värin kirkkauta lisää, niin ollaan oikeassa sävyssä.

      Poista
  3. Mua kiinnostaisi kokeilla tuota L'Orealin Lumi Magique-meikkivoidetta seuraavaksi. Oon muuten myös ihmetellyt tuota Lumi-nimitystä, kun se tosiaan sekoittaa helposti Maybellineen. Mikä tuo sun näytteen sävy olikaan nimeltään ja osaatko sanoa, että oliko se sävy kuinka vaalealle iholle sopiva? Entä oliko sävy punapohjainen? Kiitos jos jaksat vastata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heitin jo pussin pois, mutta joku Rose se oli ja alla luki R2C2K2 muistaakseni, joten päättelin sen perusteella jo ennen laittoa punapohjaiseksi. Sopi kuitenkin mun keltaisellekin iholle näemmä ihan kivasti. Mä käytän jatkuvasti itseruskettavaa, joten ihan kalpeimmalle iholle tämä sävy ei varmaan sovi. Taisin olla rusketusviikon puolivälissä sillä hetkellä. :)

      Poista
  4. oon pitkään seurannu sua youtuben kautta ja nyt kun aloin itsekin bloggaajaksi niin bongasin sut täältä ja oon tosi happyy! :) oot ihana! <3

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...