keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Just a heads up

Otsikkohan on idiomi (=ilmaus, jonka alkuperäismerkitys on metaforisen käytön kautta sumentunut, ja jolle on muotoutunut uusi itsenäinen merkitys [tietää Wikipedia]), eikä siis tarkoita, että päät ylös, vaan että "huomio". Tässä tämän päivän kielellinen opetustuokio.

Tämä tässä puolestaan on näyttöleike mun YouTube-kanavalta.
Se kertoo, että kanavalla on 96 tilaajaa. Wau :) Se puolestaan tarkoittaa, että kohta tulee 100 täyteen ja jotkut lienee katsoneetkin sen videon, jossa mainostan, että kun 100 on täynnä, niin teen kilpailun/arvonnan, jossa palkintona on 88-mattapaletti (kuva tuolla oikealla ylhäällä). (Oikeasti tilaajia on tällä hetkellä joku 84, mutta se, että joku päättää, ettei sittenkään halua katsoa mun videoita ei päivity muuta kuin mulle näkyviin tilastotietoihin. Ei ois mun mielestä reilua, että jos joku oottaa kieli pitkällä että 100 tulee täyteen ja sit kun siinä lukee sata ni mä kommaisin, että ei vielä kun ei niitä oikeesti oo vielä sataa.)

Täällä blogissa otan tämän aiheen esille siksi, että blogin kautta ei pääse osallistumaan. Pitää olla YouTube-kanavani tilaaja. Näin päin tää on yksinkertaisempaa mulle, kun voin olla yhteydessä voittajaan suoraan hänen YouTube-tilillään. Kenenkään ei esim. tarvitse pistää sähköpostejaan mihinkään näkyviin.

[avautuminen alkaa] Varmaan joku miettii, että yritänkö mä nyt ostaa tässä itselleni kavereita. Alunperin tämä oli mun "markkinointikikka", kun suomalainen meikki YouTubettaminen on vielä aika lapsenkengissä, että jos ihmiset kertois kavereilleen, ni mun ei tarvis yksinäni puhua. (Mitä mä juurikin tietty teen, kun kameralle vaan puhun. x))
Sittemmin huomaan miettiväni kuvitteellisia nettiostoksia tehdessäni, että "sitten voisin ottaa noita kaks, ja arpoa sen toisen katsojille". Tai musta olis ollut superhienoa, jos oisin voinut jokaisen perusasioita käsittelevän videon lopussa arpoa asiaan liittyvän tuotteen. Niiku ABC - ripset, ni vaikka taivuttimet tai ripsari jakoon.
Nämä ideat on kaikki ajateltu ilman sitä taka-ajatusta, että sitten mä saisin lisää tilaajia kanavalle, kun tyypit älyää, että täältä saa ilmasta tavaraa. (Sehän tarkottas sitä, että kaikki jotka vahingossa kompastuu johonkin tommoseen videoon tilais mun videoita, vaikka luonnollisesti mä haluaisin jakaa tavaraa niille, jotka on oikeesti kiinnostuneita ja katselee mun videoita.) Musta ois vaan kiva järjestää arvontoja ja kilpailuja. Valitettavasti en P10P:n vuoksi saa ostaa meikkejä; ja valitettavasti mulla ei olis varaakaan ostella ylimääräsiä ripsivärejä ja muita. Jos joku kosmetiikkafirma nyt sattuu lukemaan tämän tekstin, niin mä voisin lahjoittaa teidän tuotteita pois. Eiks ois hienoo? :D :D [avautuminen loppuu, kiitos kun sain avautua ;)]

Pointti siis kumminkin oli se, että kannattaapi mennä sinne YouTubelle ja tilata mun videoita siellä, jos haluaa osallistua. Sehän on ilmaista. http://www.youtube.com/user/MizzAnnieKat

8 kommenttia:

 1. Eikö tuostakin olisi kannattanut tehdä vaan videopostaus jos se oli vaan youtube tilaajille, itse en jaksa yhden arvonnan takia tehdä taas uutta tiliä palveluun jota en kumminkaan pidemmän päälle tarvitse mihinkään.

  VastaaPoista
 2. Ei tietenkään ole mikään pakko osallistua eikä tehdä mitään tilejä. Joku muu kuitenkin saattaa haluta osallistua siihen arvontaan, joten on kai kohteliasta kertoa siitä täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun ilmoitit tästä blogissakin, sillä en ollut youtube- tilaaja vielä, blogin lukija kylläkin. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos kiitos tästä kommentista. Siis hyvä että tästä oli jollekin iloakin.

  VastaaPoista
 5. Haluaisin mutta ýoutube ei hyväksy tietojani..... Nooh kai Kicksistä jotain kivaa löytyy mut hei saako kysyä että missäs Kicksissä työskentelet?

  VastaaPoista
 6. Hmh, mistähän se jää sitten kiinni se YouTube...
  Mä en itseasiassa ole töissä Kicksillä enkä millään muullakaan kosmetiikkapuljulla. Vielä. :)

  VastaaPoista
 7. Mistä oot ostanu ton leobardi kuvioisen '' taustan'' mikä sulla on useissa videoissa? Tahtoisin itsekkin semmosen ! :)

  VastaaPoista
 8. Voitko kertoo et onko nää meikki siveltimet ja luomivärithyviä? :)
  http://www.jeans.fi/luomivaripaletti-1202-brights-p-12668.html
  http://www.jeans.fi/luomivaripaletti-1202-brights-p-12668.html

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...