lauantai 26. helmikuuta 2011

Share the Love

Mun pääasiallisella kanavalla mulla on noin 100 kauneusvloggaajaa, joiden videoita tilaan. Monia on lisäksi tullut, mutta mennyt, kun olen todennut, ettei tällä ihmisellä ole minulle sittenkään mitään annettavaa.
Vähänkin tottuneemmalle YouTuben kauneusvideoiden katsojille tässä mun listalla ei varmaan ole kovin montaa uutta tuttavuutta, mutta päätin lähteä rakentamaan listaa suosimisperusteella, sekä ihan randomisti 'kuka tulee mieleen' -ajatuksella.


Ammattilaiset
Ensimmäisenä haluan mainita oman idolini. Ehdottoman suosikkini, jonka videoita rakastan: Marlena aka the Makeup Geek


Todellinen pro, jolta olen oppinut paljon.


Seuraavaksi haluan mainita prokanavan, jolla saa kaksi meikkaaja yhdellä tilauksella. Brittiläiset sisarukset kanavalla pixiwoo.

Vielä kolmas promeikkaaja, joka tekee välillä jotain paljon villimpääkin kuin vaan käyttää kirkkaita värejä. Mies. Petrilude.
Tässä top 3, sitten on vielä Lisa Eldrige, xsparkage, TiffanyD, KandeeJohnson ja gossmakeupartist. Oikeastaan nyt kun olen linkannut teille nämä kaikki ihanat meikkitaitelijat, joilta olen kaiken oppinut, niin voinkin lopettaa videoiden tekemisen, koska kuka tarvitsee välikäsiä... xP

Sitten on liuta sellaisia, jotka eivät ole oikeita meikkitaitelijoita, mutta hyviä harrastelijoita - tai hyviä persoonia, vaikkakin meikkaajina aika tavallisia. Välillä ihan mietin, että mikä ihme näissä joissakin tyypeissä viehättää, mutta eipä anneta sen häiritä. Tässä tavissuosikkini:

Nyt kun tarkemmin ajattelen, niin oikeastaan hän ei ole tavis, vaan hiusalan ammattilainen. Nätti nainen Kanadasta, jolla on aina paljon sanottavaa, mistä syystä hänestä tykkäänkin. Tuppaa puhumaan nopeasti, jotta saa kaiken sanottua, joten voi olla joillekin vaikea seurata. Yksi niistä, jotka eivät ole koskaan editoineet videoita, mikä ei onneksi haittaa, koska hiljaisia hetkiä on harvemmin. :)Deanne on myös kanadalainen. Hän on todellakin niin tavallinen tyttö kuin olla voi. En siis tiedä miksi, mutta Deannen videot kiinnostavat minua aina. Ehkä siksi, että hän täyttää perus Pohjois-Amerikkalaisen tytön muotin viimeistä piirtoa myöten, ja minulla on omituinen fiksaatio oppia siitä muotista lisää.
Vaihdossa käydessäni jaksoin ihmetellä sitä, kuinka samanlaisilta kaikki näyttivät, mutta tietysti erilaisilta siihen verrattuna, mitä täällä kotona. Kun tulin takaisin Suomeen, tuijottelin ihmeissäni jokaista vastaantulijaa, koska kaikki näyttivät niin persoonallisilta. :Djuicystar07 aka Blair Fowler aka sekään ei ole hänen oikea nimensä yksityisyyssuojan varmistamiseksi. (BTW= by the way = muuten, aka = also known as = tunnetaan myös nimellä) Blair taitaa olla tällä hetkellä 17 ja youtuben kauneusvideoita ei ehkä pysty katsomaan kovinkaan pitkään törmäämättä häneen. Helppo samaistumisen kohde monille nuorille tytöille. Minäkin tykkään, älkää kysykö miksi. Ainoana pienenä haittana hänen videoissaan alkaa olla niissä näkyvä sponsorointityö. Blair saa paljon tuotteita ja välillä hänelle maksetaan videoiden tekemisestä. En jaksa uskoa, että hän oikeasti sanoisi jotain tuotetta hyväksi, jos se ei ole, mutta en toisaalta usko sokeasti hänen suosituksiinsa. Voisiko tuo alati hymyilevä, ihastuttavasti höpsö tyttö valehdella minulle? Eeeeei......

Muita kivoja katsottavia ovat
emilynoel83 amerikkalainen uutistenlukija, jolla on paljon ihmisläheisiä (sopivan hintaisia) meikkivinkkejä
makeupbymel New Yorkilainen tyttö, jonka videoita katsoin valtavalla innolla joskus vuosi sitten, mutta nykyään jotenkin... emt
thebombshellsuite Vanessa, she is just so, so nice, and for most of the time really tan
dulcecandy87 tuore nuori äiti, joka on opiskellut muotia ja postaakin paljon muotikuvia blogissaan
panacea81 Lauren Luke, joka sai YouTube-menestyksensä ansiosta oman meikkimerkin. Elää minun unelmaani :D
NikkieTutorials hollantilainen nuori tyttö, joka oli kuuluisa YouTubella jo 15-vuotiaana, jotkut vaan osaa

Jos vielä loppuun arvosteluvideoiden kaksi parasta

Huomenna siirryn sitten suomalaisiin suosikkeihini. Katsotaan jos joskus jaksan vielä listata lisää vähän tuntemattomampia lemppareitani, mutta kun nää tässä on semmosia 'pakko mainita ainakin' tyyppejä. Lisäksi blogger ja internet ovat pullikoineet tämän kirjoituksen postaamista vastaan koko päivän ja mulla alkaa hermo mennä...

2 kommenttia:

  1. Heei, tiedätkö mistä kaupasta voisi ostaa halpoja tyhjiä rasioita? Ihan itsetehtyjä kosmetiikka juttuja ajatellen. Ihan kaiken kokoisia todella pienistä vähän isompiin.

    VastaaPoista
  2. En valitettavasti osaa sanoa. Kerran olen itse käyttänyt lentokoneisiin tarkoitettuja matkapurkkeja, jotka ostin muistaakseni Anttilasta. Muuten olen kova purkkikierrättäjä ja säästän tyhjäksi kuluneet purkit ja pesen ne uudelleen käytettäviksi.

    VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...