lauantai 12. helmikuuta 2011

Ugh

4 kommenttia:

 1. Kiitos ihan kamalasti kun teit tän :) oot ihana<3 ja tää meikki on niin hyvä!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kuten ehkä tiedätkin, niin wanhojentanssit on taas tulevalla viikolla. Millainen meikki sun mielestä sopisi tummanpunaisen, 1800-luvun inspiroiman mekon kaveriksi? Puku on todella yksinkertainen (ja olkaimeton), eikä siinä ole mitään koristeita. Hiukset ovat nutturalla.

  VastaaPoista
 3. Huomasin vasta nyt, että oletkin jo tehnyt tanssimeikkejä, nolo minä! Kuitenkaan yhdistelmää, joka olisi minulle passeli ei ole vielä tullut. Joten kysynkin, ehtisitkö tehdä ennen torstaita meikin yhdistelmälle tummanruskeat hiukset, suuret tummanruskeat silmät ja tuo edellisessä kommentissa kuvattu mekko.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi 1: Niin oonkin ihana - LOL :D no ei, mut joo, mut ei sil oo välii. Tää oli kivaa vaihtelua mulle!!

  Anonyymi 2: Käyttäisin ruskeaa ja/tai kuparia ja/tai kultaa ja/tai punaista ja/tai vahvasti punertavaa ruskeaa tyyliin Elena Vampyyripäiväkirjoista. (simppelit ja yksinkertaiset vastaukset kunniaan.. :P) En yksinkertaisesti uskalla luvata, että ehdin tehdä videota, mutta lupaan yrittää. :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...