lauantai 12. marraskuuta 2011

Arvostelu: Nätit violetit siveltimetItse ostin siveltimeni tältä myyjältä http://myworld.ebay.com/%241factory/?_trksid=p4340.l2559
mutta suosittelen vaihtoehtojen läpikäymistä tekemällä eBayssä haun "purple brush set".

6 kommenttia:

 1. Jos oikein katsoin eBaysta, niin suurin osa siveltimistä pitäisi olla vuohen karvaa? Toivoin jo, että näistä olisi saanut hyvät synteettiset ja edulliset siveltimet :)

  VastaaPoista
 2. Noinhan tuo mun linkkaama myyjä tosiaan väittää. :D Joiltakin muilta myyjiltä löytyy saman näköisiä, mutta siveltimet ovat "korkealaatuista synteettistä materiaalia". Mä kyllä olen edelleen sitä mieltä, että kyse on nimenomaan synteettisistä siveltimistä. Kasvosiveltimien kohdalla en kylläkään tunne eroa vuohenkarvaan verrattuna (mut en silti usko että nekään ois vuohta), mutta noi pienemmät EI vaan VOI olla vuohta kun ne käyttäytyy niin synteettisesti ja näyttääkin siltä. :)
  Lisäks aina kun oon näihin törmännyt YouTubella, niin niistä on puhuttu synteettisinä.

  VastaaPoista
 3. Ah, mainiota =) Niin mä vähän kans veikkasin, että voi olla myyjän omaa sepustusta.

  VastaaPoista
 4. http://lovelylenores.blogspot.com/2011/11/miittiin-viela-paikkoja-jaljella.html käyhän tsekkaamassa! :)

  VastaaPoista
 5. pitääkö tuola eBayssä maksaa masterilla vai käykö sinne ihana tavallinen nordean tili. ? Kun olen kuulut joskus että ei käy tavallinen tili.

  VastaaPoista
 6. Mulla on paypal-tili, jolla maksan ostokseni, joten en ole kiinnittänyt asiaan juuri huomiota...

  Mutta ebay.fi kertoo, että "Kaikki eBayn kansainvälisen ostospaikan tuotteet on maksettava PayPal-maksutavalla." Eli Paypal-tili on siis ilmeisesti avattava, jos haluaa sieltä tilailla. Sehän tarkoittaa siis, että mulla esim. on paypal yhteydessä luottokorttiini, joten paypal laskuttaa sieltä kaikki ostokset jotka teen, ja mä maksan sit vaan visa-laskun kun se tulee. Muitakin tapoja käyttää paypal-tiliä on. Kannattaa tutustua siihen paremmin niiden sivuilla.

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...