sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Siloittelijat

Mainitut tuotteet:
Gosh Velvet Touch Foundation Primer
L'Oreal Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer
Maybelline The Smoother Skin Retexturizing Primer

4 kommenttia:

 1. Heips, yksi ahkera videoidesi katselija mutta laiska kommentoija ilmottautuu. :)

  Itselläni on rasvoittuva(hko) iho sekä poskissa ja otsassa ärsyttävän suuria ihohuokosia. (Ei niitä nyt varmaan muut juuri huomaa kuin minä, mutta niinhän se aina menee :D) Minulla on vähän jännä suhde tuohon L'Orealin nimihirviö-primeriin. Käytin sitä juuri purkin loppuun, ja toisaalta olen samaa mieltä kanssasi - silotti, piti meikin parempana pidempään jne. Yhden LIEVÄSTI sanottuna hikisen hevikeikankin jälkeen katsoin peiliin juuri niinkuin kuvailit, että näyttääpä muuten aika hyvältä.

  Mutta toisaalta - tein aika monta kertaa sellaisen testin, että levitin primeria vain toiselle puolelle naamaa, ja sitten meikkivoiteen ja puuterin normaalisti molemmille puolille. Välittömästi meikin tehtyäni en huomannut juuri minkäänlaista eroa, ehkä ihohuokoset oli vähän paremmin piilossa, mutta ei mitään vau-eroa. Ja sama juttu illalla - meikki oli pysynyt aika lailla samalla tavalla molemmilla puolilla.

  Jotenkin hirveän ristiriitainen fiilis jäi, koska toisaalta tuntui, että tuote pelitti ja sitä oli hirveän miellyttävä käyttää ja meikkivoiteen levitys tuon päälle oli jotenkin tosi mukavaa, mutta toisaalta taas tuli sellainen olo, että vaikutus on täysin psykologista.

  Ja koska olen tilastofriikki, kerrottakoon, että laskelmieni mukaan tuo purkki kesti minulla 62 käyttökertaa. (Puolikkaat käyttökerrat laskettu puolikkaina, naturally. :D)

  Muita primerikokemuksia on kertynyt Cliniquen Pore Minimizer Instant Perfectorin verran. Se on saanut hirveän hyviä arvosteluja Makeupalleyllä, mutta se on minun makuuni jotenkin liian liukasta ja "luistelevaa", eikä puolinaama-testeissä ole ilmennyt juuri minkäänlaista vaikutusta. :/ Vähän ärsyttää, kun maksoi kumminkin 26 euroa. Yritän vielä käytellä sitä ja katsella, josko tykästyisin.

  Että tällainen romaani tällä kertaa, se on näköjään kaikki tai ei mitään... :D

  VastaaPoista
 2. Mullakin on ollut tuota L'Orealin pohjustusta, eikä se mun mielestä peittänyt ihohuokosia yhtään saatika pitänyt meikkiä paikoillaan kokopäivää :/ Omistan rasvoittuvan sekaihon ja komppaan Eevaa, en nähnyt mitään vaikutusta tapahtuvan... Haluaisin vielä kysyä, että onko (kellään) kokemusta Lumenen uudistuneista pohjustusvoiteista? Ajattelin nimittäin hommata sellaisen seuraavaksi :)

  VastaaPoista
 3. Oletko tietoinen, millä merkeillä on silmämeikin pohjustusvoiteita? Haluaisin sellaista kokeilla, kun luomivärit eivät kunnolla oikein pysy /tartu.. mutta miksi halvemmilla merkeillä ei tällaisiä ole tai sitten en ole vain huomannut..

  VastaaPoista
 4. Heippa Eeva, nautin kovasti sun "romaanin" lukemisesta. :)
  "Ja koska olen tilastofriikki, kerrottakoon, että laskelmieni mukaan tuo purkki kesti minulla 62 käyttökertaa. (Puolikkaat käyttökerrat laskettu puolikkaina, naturally. :D)" parasta ikinä! Sun pitäis ehkä alkaa kirjoittaa kosmetiikkablogia. :D

  Voihan tosiaan olla, että kyse on psykologiasta, koska ei halua myöntää pistäneensä rahaa humpuukiin... Oon aika varma, että nimenomaan tästä ilmiöstä on kyse mun tämänhetkisen silmänympärysvoiteen kohdalla. :D
  L'Orealin primerin ostan varmasti kyllä uudelleenkin, koska koin sen kuitenkin toimivan omalla ihollani.

  Niina: Vielä en ole minä ainakaan Lumenea ehtinyt kokeilemaan.

  Anonyymi: Ihan halvimmilla merkeillä en ole minäkään niitä nähnyt. Voipi olla, että eivät ole viitsineet tuoda sellaisia markkinoille, kun ovat todenneet, etteivät saa toimivia semmoisia kehitettyä.
  Keskihintaisilta merkeiltä löytyy sitten jo muutamilta, esim. Goshilla on jonkinmoinen versio, samoin Sokosella myytävällä Malu Wilzillä sekä Lumenella. Omia kokemuksia mulla ei näistä ole, mutta Goshin stickejä (joista saa siis ilmeisesti nykyään myös neutraalin värisen version) sekä Malu Wilziä olen kuullut kehuttavan. Lumenea puolestaan enimmäkseen haukutaan.

  Jos taas on valmis tilaamaan netistä, niin elf:iltä löytyy erittäin edullinen. Myös NYXillä ja Coastal Scentsillä on omansa, mutta niiden hinnasta tai laadusta en osaa sanoa.

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...