torstai 17. marraskuuta 2011

It's a Snooki Halloween


Kaikki kunnia kuvista kuuluu ystävälleni Piialle. Mie unohdin ottaa kameran mukaan, vaikka varmaan parempi näin. Piia on ehkä maailman paras bilekuvien ottaja: hauskimmat, cooleimmat, juuri oikealla hetkellä otetut... sekä myös ne noloimmat... löytyy aina kyseisen tyttösen hallusta. :)

Jos olet niin onnellisessa asemassa, ettet tiedä kuka Snooki on, niin pidä siitä hienosta tilasta kiinni...
Snooki on tuttu MTV:n reality-sarjasta Jersey Shore. Sarjassa enimmäkseen biletetään, sotketaan, tapellaan ja isketään tyttöjä/poikia. Hömpänpömppää täydellisimmilllään.
Englannin opiskelijan näkökulmasta silleesti hauskaa, että olen oppinut vaikka kuinka monta uutta sanaa. (smush, guido, guidette, creep on, juice head...)


Hiukset tummensin mustalla sprayattavalla party-värillä. Kokonaan se lähti blondista tukastani irti ehkä viikon-parin sisällä. Juup. Mutta eipä ollu keltavivahteinen tukka. :P
Mekko on Amerikan-ostos. Tuo musta juttu sen päällä löytyi Savitaipaleen sekatavarakaupasta Ostolasta. LOL... eli pikkukylän pikkumarketista, mikäs siinä, hyvä on vaate.
Lasit askartelin Tiimarin pilailulaseista, joihin liimasin liimapyssyllä askartelukaupasta ostettuja blingejä. (Liimapyssy on jotenkin yksi maailman mahtavimmista asioista.)
Meikissä käytin vain paljon ruskeaa ja mustaa luomella, rajasin paljon, pistin tekoripset ja nudesin huulet. Laitoin myös tekokynnet, jotka maalasin Dependin neonpinkillä, jota en ainakaan viime kerralla käydessäni nähnyt enää valikoimassa.


It's a party in the middle. 
Party on the Jersey Shoreeeeee!!!!! Bitch!
Ai mitä tässä tapahtuu? No siis tiikeri with an attitude suojelee kauhistunutta Snookia tappohimoiselta poliisilta.    öö, tai jotain

*muah*

5 kommenttia:

 1. Onpa överihienot lasit! Myös bileet vaikuttavat olleen hauskat, kiva että jaoit kuvia myös täällä.

  P.S. Haha, en kestä! Kommentoinnin sanavahvistus "fultramp". :D

  VastaaPoista
 2. koska teet sen asuntopostauksen? :)

  VastaaPoista
 3. .Nekku.: Aaaahahaha. Kyllä blogger osaa.
  Kiitos. :)

  Anonyymi: Uskallan ehkä luvata, että joulukuun aikana. Me ei oikein olla sisustusihmisiä kumpikaan ja esim. kattolamppukin saatiin olkkariin vasta viime viikonloppuna, joten en oo viitsinyt vielä esitellä.

  Charming Nails: Snooki on jotenki sympaattinen. :)

  VastaaPoista
 4. vähäks noi lasit on MAGEET!! just niin sun tyyliset :))

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...