sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Meikkiostoksia

Tuotelista: Wet n Wild: Greed (Seppälä)
H&M: C'est Chic (H&M)
Helly Kitty -hiusharja (H&M)
Glitterkäsilaukku (H&M)
Fantasy vaaleanpunainen hiusväri (Hairlekiini)
Pörrösormikkaat (Seppälä)
Wet n Wild: mineraalimeikkivoide (Seppälä)
Wet n Wild: Petal Pusher (Seppälä)
28 neutral paletti (eBay)
88 shimmer paletti (eBay)

8 kommenttia:

 1. Moikka! :)
  Hiusmuotoilijana voisin antaa sulle vinkin.. Eli jos haluat vaaleisiin hiuksiisi pysyvän pinkin värin, sinun kannattaa ensin etsiä kampaamo, joka käyttää esim. kc:n värisarjaa. (esim. tuccabaja). He voivat värjätä hiuksesi sekoittamalla kc:n väreistä jonkinasteista punaista ja sekoittaa siihen kc:n pinkkiä "mikseriväriä". Jolloin saat kestoväripohjan hiuksiisi. Sitten kannattaa ylläpitää / korostaa pinkkiä sävyä noilla suoraväreillä. Vaalennetut hiukset ovat myös aukinaisemmat kuin luonnollisesti vaalennetut, jolloin ne ensiksi imevät paljon väriä, jonka jälkeen väri huuhtoutuukin nopeasti hiuksista pois.

  Pelkällä suoravärillä ei saa kovinkaan pysyvää lopputulosta ja niillä pelkästään värjäily tulee aika kalliiksi, jos joutuu joka viikko sävyttämään. Lisäksi suoravärit "pureutuu" tiukasti hiukseen kiinni, vaikka haalistuvatkin nopeasti. Niistä siis jää sellainen lohenpunainen sävy hiuksiin helposti, jos joskus haluaa vaalentaa sävyn pois. Tosi vaikea selittää mitä haen tässä, mutta toivottavasti ymmärsit :)

  -Iina
  ps. Ihania hankitoja olet tehnyt! Wet n wildin luomivärit on omiakin suosikkeja! :)

  VastaaPoista
 2. Korjaus vielä.. Tarkoitin siis "vaalennetut hiukset ovat aukinaisemmat kuin luonnollisesti VAALEAT hiukset".. ei luonnollisesti vaalennetut ;)
  -Iina

  VastaaPoista
 3. Paljon hyvää tietoa tuli. Kiitos. :)
  Erityisesti tuo "pureutumis"juttu on hyödyllistä tietää.
  Tää suoraväri on siitä hyvä, että en oo ollut ihan varma et olenko valmis sitoutumaan vaaleanpunaisiin hiuksiin. Mut jos päätän pitäytyä pinkissä, niin sitten etsin jostain kestävämpää väriä kuten neuvoit. :)

  VastaaPoista
 4. Juu, niin kyllä kannattaa! :) Suoraväreillä on kyllä hyvä kokeilla, tykkääkö väristä.. Ja jos ei montaa kerrosta suoraväriä ehdi hiuksiin laittaa (toista samaa käsittelyä), ennenkun päättää, ettei väri miellytäkään, saa sen aika helposti pois hiuksista :)

  -Iina

  VastaaPoista
 5. Annie, laita pian se video missä analysoit, onko nuo ebay-paletit samoja kuin Coastal Scents-paletit. En pysy nahoissani kun odotan niin innolla! :))

  VastaaPoista
 6. Maisa: Nyt kannattaa vielä hengitellä ihan rauhallisesti. Mulla on hirmunen määrä (about nelisenkymmentä...?) valmiiksi filmattuja videoita varastossa, joita tässä editoin pikku hiljaa ja sitten muutamia ajankohtaisia tuoreempia videoita sinne väliin, eli tovi voi vielä vierähtää ennen kuin siihen päästään.

  VastaaPoista
 7. Heips ja kiitos IHANASTA blogista, videoita on todella ilo katsoa ja kivoja vinkkejä annat.:) Jos saa toivoa niin erilaset silmänrajaus vinkit ois kivoja :)

  VastaaPoista
 8. Eipä kestä. :)
  Mä tein videon silmien rajaamisesta vissiin jo ennen kuin aloitin tämän blogin, eli tässä ois linkki http://www.youtube.com/watch?v=VftlFtkjeeU

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...