lauantai 26. marraskuuta 2011

Talven varalleMainitut tuotteet:
Lush: Full of Grace - seerumi http://www.lush.fi/
Nivea Creme
Erioil-käsivoide
Lumene, rauhoittava kosteusnaamio
Dove body milk, dry skin-versio
Max Factor, Flase Lash Effect -ripsiväri vedenkestävänä
Rimmel, Pink Rose -poskipuna
No7 Illuminating Powder, Dandy Pink

3 kommenttia:

 1. Mietin tässä,kun tunnut olevan aika montaa tuotetta kokeillut ja tietävän meikkaamisesta paljon. Niin mitä suosittelisit kun mun huulet on tosi kuivat ja rohtuu heti jos ei oo rasvaa. haluaisin käyttää huulipunia ja -kiiltoja,mutta mielestäni ne vain näyttävät rumilta kun huulen pinta ei ole tasainen. Ja jos huulet ovat kuivat niin on väri on kyllä tasainen jne mutta tuntuu siltä kuin huulet vain kuivuisivat ja rohtuisivat. huulirasvan päällä taas ei tunnu toimivan ja ei oikeen sen allakaan :D

  joten olisko sulla mitään vinkkejä että miten pystyisin käyttämään huulipunia ilman, että ne näyttää ihan hirveiltä? ja oisko mitään hyviä huulirasva vinkkejä? :)

  VastaaPoista
 2. Mä oon aikoja sitten tehnyt videon huulten kuorinnasta. http://www.youtube.com/watch?v=5YRQ_WURg8A Sitä kannattaapi kokeilla kuivien kohtien poistamiseksi, mutta älä kuori liian usein, koska huulten iho on tosi ohutta. Tarpeen mukaan.
  Mä olen kokenut parhaaksi huulivoiteeksi ihan tavan vaseliinin (keltanen jääkiekon näköinen purkki). Mulla tosin ei ole ongelmallisen kuivat huulet, mikä voi johtua siitä et vaseliini toimii.. tai sit se ei ehkä ole tarpeeksi vahvaa sulle. :)
  Huulet kannattaa rasvata ennen ku alkaa tehdä meikkiä, jolloin huulivoide ehtii imeytyä, jos huulet tekee viimeisenä. Tai jos se imeytyy liiankin hyvin, niin sit vielä kevyt lisäys ja ylimääräisen liukkauden poisto nenäliinaan ja sit huulipuna/-kiilto päälle.
  Jos mun huulet on kuivat ja epätasaiset niin käytän aina huulipunan lisäksi kiiltoa, koska sen alle se epätasaisuus piiloutuu vähän paremmin kuin pelkän punan.

  VastaaPoista
 3. Voin suositella lämpimästi Dermosil-sarjan käsivoiteita. Mitkään muut eivät ole onnistuneet minun talvikoppuroita käpälöitäni pelastamaan. Oma ikisuosikkini on Dermosil Primo Saksanpähkinä-käsivoide. On hieman paksumpi ja rasvaisempi, mutta imeytyy kuitenkin suht nopeasti ja pehmittää hetkessä kädet sekä kynsinauhat. Tuotetta myydään erilaisissa pakkauksissa, itselläni on laukussa matkatuubi, lavuaarin laidalla pumppupullo ja yöpöydällä normaalikokoinen tuubi. Kannattaa joskus kokeilla jos haluaa vaihtaa Erioilin "mummorasvan" johonkin "trendikkäämpään" :D Tuoksukin on ihana!

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...