sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ihqu lahjapakkaus Maybellineltä

5 kommenttia:

 1. Tosi hyvän kuulonen enkku sulla <:

  VastaaPoista
 2. Knitting needle... :D

  Tais olla vallan DPN eli double point needle. Tai sitten se oli jotain aivan muuta ja näin väärin.

  VastaaPoista
 3. loving your video and your blog! nice to see that there are other people blogging in english in Finland specially beauty bloggers!

  VastaaPoista
 4. Hei, minkä luomiväripaletin valitsisit jos sen hinta ei saisi ylittää 25e? Pitäisi päättää minkä pyydän lahjaksi ja mielessä pyörii esim. 88 paletit. Mikä olisi THE paletti jossa olisi sinun mielestäsi eniten potentiaalia? :)

  VastaaPoista
 5. Riikka: Kiitos. :)

  LemonJuice: Varmaan olikin. Kummasti ei ole tätä sanastoa tullut vastaan opiskelujen aikana. :D

  Fedu: Thanks. You have a very nice blog yourself. Totally bookmarked it. :)

  Anonyymi: Hmm.. Hmmmmm... Joku niistä 88-paleteista se varmasti nimenomaan olisi. Mikä niistä, riippuu oikeastaan enempi siitä että mitä itse haluat ja tarvitset. Laatu on kumminkin hyvää joka tapauksessa.
  Väreillä leikkimiseen mattapaletti on siitä hyvä, että siinä eri värit erottuu kaikista selkeimmin ja värillisiä hyväpigmenttisiä mattaluomivärejä on tosi vaikeeta saada tavan kaupoista edullisesti.
  Helmiäispaletilla tosin on myös puolensa. Siinäkin värit erottuu hyvin ja niissä on sitten se nätti helmiäinen. Jos haluaa kirkkaat värit vain liikkuvalle luomelle ja käyttää mieluusti niiden kanssa ruskean sävyjä luomivaossa, niin sitten tämä. Helmiäissävyt on myös helpompi häivyttää kuin matat.
  Molemmissa peruspaleteissa on sekä kirkkaita värejä että kivoja neutraaleja sävyjä.

  Sit taas jos meikkaa nimenomaan enemmän neutraaleilla, niin se warm-paletti tarjoaa siihen enemmän vaihtoehtoja.
  Myös metal mania:sta olen kuullut tosi mairittelevia arvosteluja.

  Jos mä itselleni valitsisin, ni ottaisin mattapaletin, koska sitten täydentäisin kokoelmaa kaupoista ostetuilla helmiäissävyillä.

  Tjaa tosin... 78-palette vois myös olla kattava hankinta. Siinä tulee mukana poskipunia, mut silti monia luomivärisävyjä kanssa. Tästä paletista mulla ei tosin oo mitään kokemusta, enkä tiedä onko siinä mattoja vai helmiäisiä vai molempia.

  Mut mikä hyvänsä voipi olla THE paletti riippuen käyttäjän mieltymyksistä ja toiveista. :)

  VastaaPoista

Meikkihuoneen taru päättyy

Käytiin juuri kissan kanssa ulkona kävelyllä. Hani yleensä pelkää koiria, mutta tahtotila kaiketi voitti pelon, sillä tällä kertaa se vain k...